Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. σε σκάνδαλο «μαμούθ!»

Γυναίκα ψυχολόγος και μάλιστα αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε...

Κρινιώ Νικολάου: Γιορτάζει με μοναδικό τρόπο τα 30 χρόνια της μουσικής πορείας...

Εχουν περάσει 30 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της...

Λουκία Πιστιόλα: Tα καρφιά για «σταρλετίτσες του Instagram με followers» και η...

Τη σημαντική ηθοποιό του θεάτρου μας Λουκία Πιστιόλα τη...

Alert για την «πέμπτη νόσο»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές σε ολόκληρη τη...

Celebrity «αγκαλιά» στα παιδιά

❱❱  Special επεισόδια τη Μεγάλη Εβδομάδα για «Rouk Zouk» και «Still Standing» με σκοπό την ενίσχυση δέκα ιδρυμάτωνΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Οι αγαπημένοι celebrities παίζουν για καλό σκοπό! Φέτος το Πάσχα, ο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», δίνει φωνή σε 10 ιδρύματα και φορείς σε όλη την Ελλάδα που στηρίζουν παιδιά σε ανάγκη και χρειάζονται την ουσιαστική βοήθειά μας.
Αποκλειστικά, λοιπόν, γι’ αυτόν τον σκοπό, το «Rouk Zouk» και το «Still Standing» στις 15.00 έως στις 17.30 έχουν ετοιμάσει special επεισόδια για τη Μεγάλη Εβδομάδα με πολλούς γνωστούς καλεσμένους.

Εδωσε ρέστα

Μια γεύση τού τι θα δούμε όλη την εβδομάδα πήραμε χθες, με τον Γιώργο Μαυρίδη να δίνει… ρέστα μαζί με την ομάδα τού «Nomads» ως παίκτης στο «Rouk Zouk».

f3 18

Την ίδια θετική απήχηση είχε και η συμμετοχή της Φαίης Σκορδά με την ομάδα του «Πρωινού» στο «Still Standing». Σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, θα παίξουν στο παιχνίδι με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια οι χορευτές του «Dancing with the Stars» και οι Kώστας Τσουρός, Αννη Πανταζή, Ανθιμος Ανανιάδης, Ολγα Πηλιάκη, Βαγγέλης Κακουριώτης, Μιχάλης Σεΐτης, Μυριέλλα Κουρεντή, Βίκυ Κάβουρα, θα έρθουν αντιμέτωποι για καλό σκοπό. Στο «Still Standing» θα τα… βάλουν με την καταπακτή ο Χρήστος Δάντης, ο Λευτέρης Πανταζής, η Κόνι Μεταξά, η Νικόλ Σαραβάκου, οι Kings, ο Νικηφόρος, η Στέλλα Κονιτοπούλου, ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Χρήστος Νέζος, η Σύλβια Δελικούρα, οι οποίοι θα μας κάνουν να γελάσουμε με τις απίθανες απαντήσεις τους.

f4 15

Αύριο, Μεγάλη Τετάρτη, στο «Rouk Zouk», δύο όμορφες ξανθιές θα βάλουν «φωτιά» στο πλατό. Η Ζέτα Μακρυπούλια θα συναντήσει την Ευαγγελία Αραβανή και η μια θα κόβει και η άλλη θα ράβει!
Στο επεισόδιο αυτό θα παίξουν επίσης οι Ραλλία Χρηστίδου, Διονύσης Αλέρτας, Γιάννης Σπαλιάρας, Μπάγια Αντωνοπούλου, Γρηγόρης Σταμούλης, Ρένος Ρώτας, Γιώργος Παράσχος, Νικορέστης Χανιωτάκης και Δέσποινα Πολυκανδρίτου.

Τη σκυτάλη θα πάρει το «Still Standing», με τη Μαρία Μπεκατώρου να υποδέχεται τον αγαπημένο φίλο της Χρήστο Χολίδη και να τον περνά από δοκιμασίες. Μαζί του, οι Λάμπρος Κωνσταντάρας, Νίκος Βουρλιώτης, Δήμητρα Φραντζή, Βασιλική Μιλλούση, Ελένη Βουλγαράκη, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κωνσταντίνος Οροκλός, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Μάνος Πίντζης, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Αργύρης Αγγέλου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής, το τηλεοπτικό κοινό μπορεί να συμβάλλει στην πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 με το να στέλνει μηνύματα και να τηλεφωνεί στους αριθμούς που θα θυμίζουν συνεχώς οι δύο παρουσιάστριες των παιχνιδιών.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Δημήτρης Αλεξανδρής: Αυτή είναι η σύζυγος του ηθοποιού

Μπορεί ο Ευθύμης Φαρμάκης στον «Σασμό» να έχασε τη...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...