Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Όταν έχεις παιδί με έναν άνθρωπο, δεν χωρίζεις ποτέ»

Καλεσμένη στο «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε η Μαρίνα Ασλάνογλου,...

Σπαρακτικό αντίο στον Γιώργο Μάρκου: Έφυγε στα 58 ο διευθυντής του MAD...

Ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο...

Άρια Καλύβα για Το Πρωινό: «Κάποιοι θέλουν να γίνουν βασιλικότεροι του βασιλέως»

Καλεσμένη στο After Dark, η Άρια Καλύβα μίλησε με...

Δέσποινα Καμπούρη για το διαζύγιο από τον Β. Ταρασιάδη: «Είναι πληγή, θέλει...

Η Δέσποινα Καμπούρη βρέθηκε στο στούντιο του TLIFE για...

Πνοή στη Θύρα 21

ΑΕΚ: Θεμέλια στην πρώτη εξέδρα της «Αγια-Σοφιάς», εκεί όπου βρισκόταν το ιστορικό πέταλο του παλιού γηπέδουΑπό τον
Γιώργο Σηφάκη

Το όνειρο παίρνει σάρκα και οστά! Ο «ναός» αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει μορφή, με τη Δικέφαλος 1924 Α.Ε. να προχωρά σε επίσημη ενημέρωση των εργασιών, που εξελίσσονται σε όλα τα μέτωπα!

Συγκεκριμένα, η κατασκευαστική εταιρία του έργου, μέσω της ιστοσελίδας agiasofia.today, αναφέρει αναλυτικά: «Με καταιγιστικούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια για την κατασκευή της “Αγια-Σοφιάς” και με τον ενθουσιασμό να δημιουργείται από τη διαμόρφωση των πρώτων πέντε κερκιδοφόρων στο πέταλο της παλιάς Θύρας 21, εκεί δηλαδή όπου θα ακουμπήσει η πρώτη εξέδρα του νέου γηπέδου!»

Σύμφωνα με τους υπευθύνους, από την εβδομάδα μετά το Πάσχα και στη συνέχεια θα αρχίσει το έργο να παίρνει μορφή γηπέδου, αφού οι πρώτες εξέδρες που θα φανούν θα είναι αυτές του πρώτου πετάλου του παλιού γηπέδου στην παλιά Θύρα 21, εκεί όπου πιθανότατα θα στεγαστούν πάλι οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΚ στην «Αγια-Σοφιά».

Παράλληλα, εκτός από την κατασκευή της Θύρας 21, στο εργοτάξιο της «Αγια-Σοφιάς» άρχισαν να πέφτουν και τα πρώτα μπετά στον έναν από τους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου.

Στη σχετική ενημέρωση της ΑΕΚ αναφέρονται τα εξής: «Ταυτόχρονα με τον τομέα 4 στο παλιό πέταλο του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια, έπεσε το πρώτο τσιμέντο στη βάση της κατασκευής του πρώτου από τους τέσσερις πυλώνες πάνω στους οποίους θα στεγάζεται το στέγαστρο της “Αγια-Σοφιάς”! Εκεί όπου στεγαζόταν το “Γιώργος Μόσχος”»! Τα έργα προχωρούν λοιπόν με καταιγιστικούς ρυθμούς και, όπως ανέφερε και ο τίτλος στην «Μπάλα» της Δευτέρας στη «δημοκρατία», είναι πιθανόν η ΑΕΚ να μπει πρωταθλήτρια στην «Αγια-Σοφιά»!

Από εκεί και πέρα, θέμα έγινε στη Βραζιλία το γκολ του Ροντρίγκο Γκάλο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η ιστοσελίδα Globo Esporte φιλοξένησε ρεπορτάζ για τα κατορθώματα του δεξιού μπακ της «Ενωσης», με τον ίδιο να δηλώνει: «Εχουμε 24 χρόνια να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πώς είναι εδώ η κατάσταση… Εχουμε όλοι λίγη αγωνία, αλλά δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στην αγωνία να μας κυριεύσει, γιατί σίγουρα αυτό θα μας επηρεάσει στα παιχνίδια».

Τέλος, την Πέμπτη 19 Απριλίου θα διεξαχθεί η ρεβάνς του Κυπέλλου ΑΕΚ – Λάρισα, (ΟΑΚΑ, 19.30).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της ζωής μου»

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Νονά Κίμπερλι!

Όταν στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν ο Κωνσταντίνος...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Ο ευγενής Αθηναίος που δάμασε τα κύματα αλλά όχι τον καρκίνο

Επιφανής Αθηναίος, γόνος old money οικογένειας, με εντιμότητα, ευγένεια...

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.