Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 7-8 Απριλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αλλάξτε ορισμένες από τις μεθόδους σας και ζητήστε βοήθεια από αυτούς που είναι πρόθυμοι να σας την προσφέρουν. Οι θυσίες σας θα…

ΚΡΙΟΣ: Μη χάνετε χρόνο προσπαθώντας ανέφικτα πράγματα, αντιθέτως κυνηγήστε τα εφικτά και κερδίστε πολύτιμο χρόνο στον εργασιακό χώρο χρησιμοποιώντας τη διπλωματία. Μιλήστε με κάποιον που εμπιστεύεστε για να ξεπεράσετε φοβίες και ανασφάλειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενεργήστε ισορροπημένα και μη συμπεριφέρεστε σαν υστερικοί στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φροντίστε να θέσετε νέους στόχους και βάλτε τους σε εφαρμογή. Δεν υπάρχει λόγος να δώσετε ευκαιρίες σε μια σχέση που έχει δοκιμαστεί πολλές φορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο, μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Πάρτε θάρρος για να τη χτίσετε από την αρχή και αφήστε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σας. Μείνετε μακριά από αλόγιστες σπατάλες για να μην επιβαρυνθείτε αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αλλάξτε ορισμένες από τις μεθόδους σας και ζητήστε βοήθεια από αυτούς που είναι πρόθυμοι να σας την προσφέρουν. Οι θυσίες σας θα ανταμειφθούν στη συνέχεια. Απαιτείται από την πλευρά σας ψυχραιμία απέναντι στην εριστική διάθεση κάποιων.

ΛΕΩΝ: Αδράξτε τις ευκαιρίες κι αν υπάρχουν εκκρεμότητες στις σχέσεις σας ή στις συνεργασίες σας με κάποια άτομα, καλό θα ήταν να τις διευθετήσετε άμεσα. Δεν πρέπει να σας τρομάζουν οι αλλαγές, γιατί μόνο έτσι θα βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξουν πολύ σύντομα θετικές εξελίξεις στα βασικά ζητήματα που σας απασχολούν, αλλά η συναισθηματική φόρτιση δεν θα σας αφήσει να τις δείτε. Κρατήστε επαφές με σημαντικούς ανθρώπους αφήνοντας στην άκρη το παιχνίδι της άμυνας.

ΖΥΓΟΣ: Μην τα βάζετε με όλους, αν κάτι δεν έγινε όπως ακριβώς το θέλατε, γιατί κάθε εμπόδιο υπάρχει για καλό. Να αντιδράτε μόνο όταν διαπιστώνετε ότι υπάρχει κατάχρηση εξουσίας. Χρησιμοποιήστε σωστά την καλή σας διάθεση στις κοινωνικές επαφές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τροποποιήστε τις στρατηγικές που ακολουθείτε και παράλληλα προσέξτε πώς θα εκφράσετε ό,τι θέλετε να πείτε, ώστε να γίνει με σωστό τρόπο και την κατάλληλη στιγμή. Για να μην ανακόψετε την πορεία σας κρατήστε μόνο τα καλά του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενεργήστε με μεγαλύτερη ευαισθησία στη συναισθηματική σας ζωή και μη συμπεριφέρεστε επιπόλαια, χωρίς να λαμβάνετε υπόψη σας τις επιπτώσεις των πράξεών σας. Αν αισθάνεστε μπερδεμένοι, θα δείτε ότι σταδιακά θα λυθούν όλες οι απορίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάξτε παραστάσεις, γιατί δεν σας βοηθάει να κολλάτε σε ανθρώπους και συνήθειες. Θα χρειαστείτε τη βοήθεια φίλων για να εφαρμόσετε νέα σχέδια, αλλά μην επαναπαυτείτε. Αν ζητάτε τρυφερότητα, κάντε το χωρίς να ψάχνεστε σε επιπόλαιες περιπέτειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ισως δώσετε περισσότερα απ’ όσα νομίζετε ότι μπορείτε, αλλά θα εξασφαλίσετε καλύτερη αντιμετώπιση από τα άτομα που τα έχετε πραγματικά ανάγκη. Εχετε τον νου σας σε πράγματα που υπολογίζετε, γιατί η πιθανότητα να ξεγελαστείτε είναι μεγάλη.

ΙΧΘΥΕΣ: Χρειάζεστε πρακτικότητα και όχι λόγια, γι’ αυτό φροντίστε να μην παρασυρθείτε σε καταστάσεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε καταστρώσει, κάτι που θα σας ανεβάσει ψυχολογικά.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...