Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το… image του Kασσελάκη στα χέρια του Σπηλιωτόπουλου

O πολιτικός αρραβώνας που κρατά από το 2019 έγινε...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 30 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε...

Ανατροπές στο «Τατουάζ»

❱❱ Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα εισβάλλει ως «Μαρίνα» στη σειρά του Alpha και φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του ΑλεξΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Θέλοντας να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, το τρίδυμο της επιτυχίας Ανδρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου βάζει στο «Τατουάζ» νέα πρόσωπα.

4 1Ετσι, μετά τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που αποδείχτηκε πολύ καλή επιλογή, στη σειρά μπαίνει η Ιζαμπέλα Κογεβίνα, η οποία υποδύεται τη Μαρίνα. Η νεαρή γυναίκα εισβάλλει στη ζωή του Αλεξ (Στέφανος Μιχαήλ), ο οποίος όχι μόνο εντυπωσιάζεται όταν τη γνωρίζει, αλλά αποφασίζει να κάνει και το επόμενο βήμα στη ζωή του, αφήνοντας πίσω οριστικά το παρελθόν του με την Αννα (Δανάη Παππά).

«Είμαι πολύ χαρούμενη, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Δεν έχω και πολύ χρόνο να βλέπω τηλεόραση αλλά, όταν είχα, έβλεπα το “Τατουάζ” και ήταν από τα σίριαλ που είχα ξεχωρίσει» λέει η ηθοποιός στην «Espresso». Για τον ρόλο της στo τηλεοπτικό hit του Alpha επισημαίνει: «Η Μαρίνα μεγάλωσε στην Αίγινα, αλλά στην εφηβεία της έφυγε με τους γονείς της για τη Γερμανία και επέστρεψε τώρα στο νησί, για να ασχοληθεί με ένα κτήμα που έχουν με φιστικιές. Στόχος είναι να κάνει εμπόριο φιστικιών και ό,τι άλλο θα μπορούσε με τον συγκεκριμένο καρπό. Εχοντας χάσει τις επαφές της επειδή έλειπε πολλά χρόνια, η οικογένεια Μελά την αγκαλιάζει και τη δέχεται ως φίλη αρχικά. Με τον Αλεξ γνωρίζονται από παλιά. Εκείνη ως χαρακτήρας είναι αρκετά έξω καρδιά και οι δυο τους αρχίζουν να κάνουν παρέα. Η Μαρίνα είναι αισιόδοξη και χαμογελαστή κοπέλα και πιστεύω έτσι να παραμείνει».

Γυρίσματα

Τη ρωτάμε αν είναι και η ίδια αισιόδοξη και χαμογελαστή. Υπάρχει μέσα στο ρόλο κάπου και η Ιζαμπέλα; «Πάντα ο ηθοποιός εκμεταλλεύεται δικά του στοιχεία, έστω και αν υποδύεται κάποιον ρόλο πολύ μακριά απ’ αυτόν. Και δολοφόνο να κάνεις, για παράδειγμα, παρότι δεν είσαι, βάζεις τη δική σου προσέγγιση στον ρόλο. Απλώς, όπως πάντα, δεν είναι αποτύπωμα του εαυτού σου ένας χαρακτήρας, αλλά παίρνεις στοιχεία από τον εαυτό σου και τα προσαρμόζεις. Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου μέθοδος κι έτσι αγαπώ τον ρόλο πιο πολύ» μας λέει η ηθοποιός.

Οσον αφορά το κλίμα στα γυρίσματα, έχει να πει τα καλύτερα: «Είναι πάρα πολύ ωραία η δουλειά στα γυρίσματα και το κλίμα. Ολοι, εκτός από καλοί ηθοποιοί, είναι και εξαιρετικά παιδιά και το ίδιο ισχύει και για τα μέλη του συνεργείου. Οι συνθήκες για να δουλεύει ένας ηθοποιός εκεί είναι τέλειες» τονίζει. Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις της δημοφιλούς σειράς, η Ιζαμπέλα είναι φειδωλή έως… σφίγγα. Αυτό που μπορεί να μας αποκαλύψει είναι ότι η Μαρίνα θα υπάρχει στη σειρά ίσως και μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η συμμετοχή της Ιζαμπέλας στο «Τατουάζ» σηματοδοτεί την επιστροφή της στη μικρή οθόνη πέντε χρόνια μετά τη συμμετοχή της στην κωμωδία του Mega «Με τα παντελόνια κάτω» (αυτόν τον καιρό προβάλλεται σε επανάληψη καθημερινά στις 08.50).

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...