Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Η Κατερίνα Καινούργιου «ξεφούρνισε» ότι είναι πάλι in love

❱❱ Εχει ένα μυστικό, κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη η Κατερίνα Καινούργιου. Και μπορεί μέχρι πρότινος να το ήξεραν μόνο οι… κάμποι και το βουνό, ωστόσο χθες το πρωί το μοιράστηκε (τυχαία;) με τους τηλεθεατές της εκπομπής της, στο epsilon. Τι αποκάλυψε στα καλά καθούμενα η παρουσιάστρια, ξαφνιάζοντας τόσο τα τηλεοπτικά πλήθη όσο και τους συνεργάτες της στο πρωινό μαγκαζίνο «Φτιάξε καφέ… να στα πω»; Οτι έχει αγόρι! Ναι, πολύ καλά διαβάσατε. Η Κατερίνα, η οποία έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δεν θέλει πια να μιλάει για τα προσωπικά της γιατί της κάνει κακό, «ξεφούρνισε» πάνω σε μια κουβέντα που είχε με την τηλεοπτική της παρέα την είδηση πως είναι πάλι ερωτευμένη.

Η συζήτηση είχε να κάνει με τον πρώην σεφ της Ελένης Μενεγάκη, τον Γιώργο Τσούλη, τον οποίο η Κατερίνα χαρακτήρισε «πολύ ωραίο αγόρι». Κι εκεί ήταν που επενέβησαν τα μέλη του πάνελ της λέγοντας: «Εχει κορίτσι». «Το ξέρω, μου το είπε» ανέφερε τότε η Κατερίνα και πρόσθεσε: «Κι εγώ έχω αγόρι, δεν σημαίνει κάτι αυτό». Την «καυτή» ατάκα της Κατερίνας έπιασε συνεργάτιδά της, η οποία αμέσως τη ρώτησε: «Τι έχεις;»

«Εχω αγόρι, θα έπρεπε να το ξέρουν όλοι;» προσπάθησε τότε να τα «μπαλώσει» η Καινούργιου. «Κρυφό το έχουμε, δεν θέλουμε να το μάθει κανείς» συνέχισε η παρουσιάστρια, κλείνοντας εκεί το θέμα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα