Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SPORTS

O Oλιβερ έστειλε τη Ρεάλ στον ημιτελικό

12/04/2018 - 13:58 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

❱❱ Απίστευτο θρίλερ! Με τραβηγμένο πέναλτι πάνω στο Λούκας Βάσκεθ από τον Μπενατιά, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ρονάλντο στο 90+7, η Ρεάλ, που βρέθηκε στο καναβάτσο (η Γιουβέντους είχε ισοφαρίσει την ήττα του πρώτου αγώνα), κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά (1-3).

Η «μεγάλη κυρία», που έχασε με κόκκινη τον Μπουφόν στη συγκεκριμένη φάση, κέρδισε το χειροκρότημα και τον θαυμασμό για την υπερπροσπάθειά της. Μόλις στο 2′ το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» πάγωσε. Ο Κεντίρα έκανε τη σέντρα και ο Μάντζουκιτς με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους Ιταλούς. Στο 13′ ακυρώθηκε γκολ του Ισκο ως οφσάιντ και η Γιουβέντους, που πίστευε στο θαύμα, με νέα κεφαλιά του Μάντζουκιτς στο 37′ έκανε το 0-2 πιάνοντας στον ύπνο τη Ρεάλ Μαδρίτης! 

Οι Μαδριλένοι, που είχαν δοκάρι με τον Βαράν στο 45′, είδαν τον Χάρο με τα μάτια τους στο 61′. Ο Νάβας έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Ματουιντί έκανε το 0-3. Το πέναλτι που έδωσε ο Ολιβερ και ο Ρονάλντο (φωτό) έσωσαν τελικά τη «βασίλισσα». Στο άλλο παιχνίδι, η Μπάγερν έκανε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και έχοντας το 2-1 υπέρ της από το πρώτο ματς, κόλλησε στο 0-0 κόντρα στη Σεβίλη, αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.