Ανήλικοι μετανάστες πουλάνε το κορμί τους για λίγα ευρώ

❱❱ Γροθιά στο στομάχι αποτελεί το ρεπορτάζ του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC Νews για τους ανήλικους παράνομους μετανάστες που αναγκάζονται να προσφέρουν σεξ…… για να επιβιώσουν και μάλιστα «λίγα μέτρα μακριά από το τοπικό αστυνομικό τμήμα», στη «βορειοδυτική γωνία της Ομόνοιας», επιβεβαιώνοντας το σχετικό αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» στις 2 Οκτωβρίου του 2017 με τίτλο «Ανήλικοι ψωνίζονται στον δρόμο για μια χούφτα ευρώ». Το ρεπορτάζ περιγράφει όσα συμβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας με τα ανήλικα προσφυγόπουλα, που παλεύουν για την επιβίωσή τους με όλο και πιο σκληρούς όρους. Οπως αναφέρει, οι τιμές για τα «άγουρα» κορμιά πέφτουν, τα έξτρα που υπόσχονται «γκριζομάλληδες άνδρες» στα αγόρια για σεξ χωρίς προφυλακτικό δεν βοηθούν τους ανήλικους Ιρακινούς και Αφγανούς να συγκεντρώσουν τα 3.000-4.000 ευρώ που ζητούν οι διακινητές για να τους μεταφέρουν παράνομα σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως η Γερμανία.

«Οι όλο και πιο νεαρής ηλικίας μετανάστες που καταφτάνουν έχουν ρίξει τις τιμές. Τώρα είναι γύρω στα 10 ευρώ, 5 ευρώ για κάποιες σεξουαλικές πράξεις» λέει χαρακτηριστικά ο Χασίμ, πρώην φοιτητής Οδοντιατρικής, ο οποίος έφυγε στα 17 του από το Αφγανιστάν και μετά βίας βγάζει 20 ευρώ πουλώντας το κορμί του. Οταν έγινε το ρεπορτάζ του NBC, ο Χασίμ είχε ήδη προσπαθήσει τέσσερις φορές να φύγει από την Ελλάδα με ψεύτικο διαβατήριο, αλλά και τις τέσσερις συνελήφθη.

«Η Ελλάδα είναι πολύ κακή. Αν δεν καταφέρω να πάω στη Γερμανία, θα σκοτωθώ!» δήλωσε ο νεαρός που παραδέχεται ότι αρκετές φορές έχει κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό για μόλις 5 ευρώ επιπλέον! Τα χρήματα που κερδίζουν πηγαίνουν σε φαγητό, τσιγάρα και σε μια διανυκτέρευση σε φτηνό ξενοδοχείο, καθώς συνήθως κοιμούνται σε παγκάκια. «Η οικογένειά μου πιστεύει ότι μένω στο καλύτερο ξενοδοχείο της Αθήνας» αποκαλύπτει ο φίλος του Χασίμ, ο Φαζούλ.

Στο αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ της «Espresso» είχαν καταγραφεί πρόσφυγες 13 έως 17 ετών να περιμένουν στα σοκάκια της Αθήνας να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε φαντασίωση, με αντάλλαγμα ένα ευρώ, ένα σουβλάκι ή ακόμη και μια τυρόπιτα! Το πολύπαθο Πεδίον του Αρεως αποτελεί άβατο τις νύχτες, ενώ στους δρόμους πίσω από το δημαρχείο υπάρχει άλλη μία «αόρατη» πιάτσα ανήλικων προσφύγων, που προσφέρονται για λίγα λεπτά ηδονής. Στις οδούς Λυκούργου και Κλεισθένους, όπως και στην πλατεία Βικτωρίας είναι εύκολο να «ψωνίσει» κάποιος ανήλικα παιδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό