Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Η «βασίλισσα του savoir vivre»

❱❱ Δασκάλα (με 484 ευρώ την ημέρα) υπόσχεται να μετατρέψει κορίτσια της διπλανής πόρτας σε «πριγκίπισσες» σαν την Κέιτ ΜίντλετονΚορίτσια της διπλανής πόρτας υπόσχεται να τα μετατρέψει σε «πριγκίπισσες» Αμερικανίδα δασκάλα, η οποία με το αζημίωτο τους διδάσκει τους τρόπους καλής συμπεριφοράς και το πρωτόκολλο του παλατιού της Αγγλίας. 

Η 35χρονη Μάικα Μάιερ, που είναι γνωστή ως «η βασίλισσα του savoir vivre», δηλώνει ότι μέσα σε μία μέρα μπορεί να μετατρέψει μια απλή κοπέλα σε δούκισσα, σαν την Κέιτ Μίντλετον, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ανάλογη εκπαίδευση ακολουθεί και η Μέγκαν Μαρκλ.

Η Μάιερ, που γεννήθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ από στρατιωτικό πατέρα και μητέρα ιρλανδικής καταγωγής, πήγε να εργαστεί στο Λονδίνο ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων. Σε μία από τις εκδηλώσεις όπου παρευρέθηκε χρειάστηκε να σερβίρει ποτό στον πρίγκιπα Κάρολο και παρότι δεν το έκανε με τον «καθώςπρέπει» τρόπο, ο πρίγκιπας αντιμετώπισε την αδεξιότητά της με χιούμορ.

Το περιστατικό στάθηκε η αφορμή να παθιαστεί η Μάιερ με το savoir vivre και να πάρει μαθήματα καλών τρόπων από την πρώην σύμβουλο της βασίλισσας Ελισάβετ, την Αλεξάντρα Μέσερβι.

Στη συνέχεια παρακολούθησε ειδική σχολή στην Ελβετία και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της επέστρεψε -ύστερα από μια στάση στο Λονδίνο- στη Νέα Υόρκη μαζί με τον Ελβετό σύζυγό της, όπου άρχισε να παραδίδει ιδιωτικά μαθήματα savoir vivre.

Στη Νέα Υόρκη

Το σεμινάριο της Μάιερ «The Duchess Effect» (Το φαινόμενο της δούκισσας), όπως διαπίστωσε αυτοπροσώπως η 33χρονη δημοσιογράφος της «Daily Mail» Σοφία Μάνεϊ Κόουτς, ξεκινάει σε πανάκριβο εστιατόριο της Νέας Υόρκης. Μαζί με την Κόουτς άλλες 21 γυναίκες από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Μεξικό και τη Βραζιλία πλήρωσαν από 599 δολάρια (484 ευρώ) για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, που διαρκούν μόλις μία μέρα.

Το σεμινάριο αρχίζει με οδηγίες για το πώς να πίνουν τσάι χωρίς να… σηκώνεται το μικρό δάχτυλο του χεριού και ακολουθούν συμβουλές για το πρωινό. Η εκπαίδευση συνεχίζεται με μαθήματα για τη στάση του σώματος, όταν κάθονται σε καρέκλα, για το πώς πρέπει να κρατούν τα μαχαιροπίρουνα και ακολουθούν συμβουλές για τον τρόπο έκφρασής τους, το ντύσιμο και το χτένισμά τους. Το σεμινάριο ολοκληρώνεται με το πώς θα πρέπει οι γυναίκες να περπατούν στο κόκκινο χαλί των events.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα