Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Gay Parade στη Βουλή!

❱❱ Το δασύτριχο Jason – Αντιγόνη Dane στη συζήτηση του νομοσχεδίου περί αναδοχής από ομόφυλα ζευγάριαΕκλεψε την παράσταση στο ασυνήθιστο… Gay Parade στη Βουλή το Jason – Αντιγόνη Dane, ανάμεσα στα αρκετά μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας που βρέθηκαν στα θεωρεία για να παρακολουθήσουν τη συζήτηση του νομοσχεδίου που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να γίνουν ανάδοχοι γονείς, αλλά και για να ασκήσουν πιέσεις στα μέλη της πλειοψηφίας ώστε να υπάρξουν νομοτεχνικές βελτιώσεις.

Η παρουσία του γνωστού μέλους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας δεν πέρασε απαρατήρητη. Το (ουδέτερο)… Jason – Αντιγόνη με τα μακριά μαλλιά και μια περιποιημένη γενειάδα σε στιλ… Κοντσίτα κατευθύνθηκε προς τα θεωρεία της Ολομέλειας φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο φουστάνι με βαθύ ντεκολτέ, αδιαφορώντας για το… δασύτριχο στήθος του, ένα φλοράλ σακάκι και μια κόκκινη μεγάλη καρδιά κρεμασμένη στον λαιμό.

Ωστόσο, φαίνεται πως εξοργίστηκε από την τοποθέτηση του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Κώστα Κατσίκη, που χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία έγκλημα αντίστοιχο της… παιδοφιλίας και αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας!


Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι ψηφίζεται το άρθρο 8 του νομοσχεδίου της Θεανώς Φωτίου που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν ανάδοχοι παιδιών. Η συντριπτική πλειοψηφία πάντως των συριζαίων βουλευτών παρουσίασε χθες τη ρύθμιση για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια ως τη… λυδία λίθο του «προοδευτισμού» και του «κοινωνικού εκσυγχρονισμού», ωστόσο το εσωτερικό ρήγμα παραμένει, με έξι βουλευτές να διαφωνούν.

Η Κεφαλογιάννη

Μύλος επικρατεί και στη Ν.Δ. Η επίσημη θέση του κόμματος είναι «όχι», ωστόσο αρκετοί βουλευτές θέλουν να στηρίξουν το επίμαχο άρθρο και το πιθανότερο είναι πως θα ψηφίσουν κατά συνείδηση, χωρίς να τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας.
Να σημειωθεί πως, πέρα από την Ντόρα Μπακογιάννη, χθες τάχθηκε υπέρ και η Ολγα Κεφαλογιάννη. Το άρθρο έχει προκαλέσει εμφύλιο και εντός του Κινήματος Αλλαγής, με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη να λέει επίσημα «ναι», ωστόσο αρκετοί βουλευτές, όπως οι Ανδρέας Λοβέρδος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Δημήτρης Κωσταντόπουλος, θα καταψηφίσουν.

Την ίδια ώρα, σφοδρότατη επίθεση στους «πράσινους» βουλευτές που ψηφίζουν «όχι» εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, που υποστήριξε ότι προβάλλουν ψευδώς το επιχείρημα του αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου και φοβούμενοι «τους μητροπολίτες και τα καφενεία» δεν παίρνουν θέση και το ανάγουν σε «δήθεν μεγάλη πολιτική σύγκρουση».

Οι ΑΝ.ΕΛ. (εκτός του Θανάση Παπαχριστόπουλου) τάσσονται κατά της διάταξης, με την αιχμηρή τοποθέτηση μάλιστα του Κώστα Κατσίκη να προκαλεί αντιδράσεις από τη Ν.Δ. και τη ΔΗ.ΣΥ., που έκαναν λόγο για ομοφοβικό και ρατσιστικό παραλήρημα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα