Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Σουβλάκι και mousaka για τον Ιγκλέσιας

❱❱ Ο γιος του θρυλικού Χούλιο, Ενρίκε, έρχεται για την αυριανή συναυλία στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ χωρίς τη σύντροφό του Αννα ΚουρνίκοβαΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας έχει ζητήσει να δοκιμάσει στη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα μας σουβλάκι, χωριάτικη σαλάτα, μουσακά και άλλες γεύσεις από την ελληνική κουζίνα!

Ο Λατίνος σταρ θα δώσει αύριο -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- συναυλία στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, μόνο που δεν θα συνοδεύεται από τη σύντροφό του Αννα Κουρνίκοβα και τα διδυμάκια τους!

«Ο Ενρίκε αγαπάει την Ελλάδα και την ελληνική κουζίνα, και είναι ο πιο απλός και καθόλου ιδιότροπος και απαιτητικός διεθνής σταρ που έχει έρθει στη χώρα μας» αποκαλύπτει στην «Εspresso» πηγή από την παραγωγό εταιρία της συναυλίας, τονίζοντας παράλληλα πως «δεν έχει ζητήσει τίποτα το εξωφρενικό να του παρέχουν στη διάρκεια της εδώ παραμονής του, πέραν ενός άνετου δωματίου σε ξενοδοχείο και το φαγητό του, που ζήτησε να περιλαμβάνει διάφορα ελληνικά πιάτα».

Με ιδιωτική πτήση

Ο διάσημος γιος του θρυλικού Χούλιο Ιγκλέσιας έρχεται στην Αθήνα με ιδιωτική πτήση αύριο το μεσημέρι, προερχόμενος από την Πράγα, όπου χτες και προχτές έδωσε δύο sold out συναυλίες, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας του με τον τίτλο «Euphoria». Θα τον συνοδεύει μια μεγάλη αποστολή, αποτελούμενη -χωρίς τα μέλη των τεχνικών συνεργείων- από 40 άτομα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, δεν έχει ακόμη αποφασιστεί αν μετά τη συναυλία του (η οποία θα είναι υπερπαραγωγή με έξι stages, πυροτεχνήματα, ένα τεράστιο video wall και γενικώς glam ύφος) θα αναχωρήσει για τον επόμενο προορισμό του ή αν πρόκειται να επισκεφθεί την Ακρόπολη ή κάποιον άλλο αρχαιολογικό χώρο, όπως συνηθίζουν να κάνουν οι περισσότεροι ξένοι σταρ που επισκέπτονται τη χώρα μας.

«Ολα θα εξαρτηθούν από την ώρα που θα ξεμπερδέψει από τη συναυλία και από το πόσο κουρασμένος θα είναι. Γι’ αυτό και έχει αφήσει ανοιχτή την ώρα της αναχώρησής του την Παρασκευή» μας εξηγεί η ίδια πηγή.
Να προσθέσουμε ότι στο ταξίδι του στην Αθήνα δεν θα τον συνοδεύει η -επί 17χρόνια- σύντροφός του, πρώην διάσημη τενίστρια Αννα Κουρνίκοβα, με την οποία ο τραγουδιστής απέκτησε πέρυσι δίδυμα (ένα αγόρι και ένα κορίτσι). Οσο για το αν είναι παντρεμένοι, δεν το μάθαμε, καθώς το ζευγάρι σε όλες τις συνεντεύξεις του αποφεύγει να το διευκρινίσει, δηλώνοντας αορίστως πως «ο γάμος δεν έχει καμία σημασία και για τους δύο».

Τα τελευταία πέντε χρόνια o Ενρίκε Ιγκλέσιας -έχοντας στις αποσκευές του την πρόσφατη επιτυχία του «Duele el Corazon», αλλά και αγαπημένα τραγούδια, όπως τα «Súbeme la Radio», «Bailando» και «Hero»-, έχει τραγουδήσει σε κατάμεστες αρένες 109 πόλεων σε όλο τον κόσμο, κόβοντας περισσότερα από 2.000.000 εισιτήρια και φτάνοντας δύο φορές στην κορυφή του διαγράμματος Billboard Hot Tours. Να θυμίσουμε ότι ο Ενρίκε Ιγκλέσιας είχε βρεθεί στη χώρα μας και το 2000, κάνοντας μια guest live εμφάνιση στο πλαίσιο του διαγωνισμού EuroVoice.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...