Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Αποθέωση και… προσγείωση!

Ο Στέφενς δεν ξεχνά το φαβορί – Νοκ άουτ έναν μήνα ο Λόρενς

Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ χάρη στην τύχη, που λέγαμε προχθές ότι φέτος τού χαμογελά από την πρώτη στιγμή, στον τρόπο που έστησε την ομάδα ο Στέφενς (που γνωρίζει καλύτερα και από τον σημερινό τεχνικό της Σάλκε τη… Σάλκε), τον τρόπο που άλλαξε την ομάδα στο ημίχρονο αλλά και τον τρόπο που διαχειρίστηκε το 1-1 μέχρι το τέλος!

Βεβαίως η ρεβάνς για την οποία έχουμε χρόνο μπροστά μας να πούμε περισσότερα χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή, στην άδεια Τούμπα, καθώς η Σάλκε πρέπει να σκοράρει για να διεκδικήσει την πρόκριση και ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του να αποφύγει κάτι τέτοιο. Οι οπαδοί του «Δικεφάλου» δικαιολογημένα αποθέωσαν την αποστολή στο αεροδρόμιο Μακεδονία, ο Σαββίδης ακόμα πιο δικαιολογημένα έκανε δηλώσεις του τύπου «ήθελα να στενοχωρήσω τους Γερμανούς» και ο Στέφενς τους επανέφερε όλους στην πραγματικότητα με τη δήλωση ότι παίχτηκε μόνο το πρώτο ημίχρονο και συνεχίζει να πιστεύει ότι η γερμανική ομάδα παραμένει φαβορί.

Κάτι ανάλογο και από τον σκόρερ του ΠΑΟΚ Μίροσλαβ Στοχ που μίλησε για το αποτέλεσμα που απέσπασε ο «Δικέφαλος» στη Γερμανία και τόνισε ότι η ομάδα του βρίσκεται στα μισά του δρόμου. «Είναι μεγάλη στιγμή. Δουλειά μου να βάζω γκολ ή να δημιουργώ ευκαιρίες. Χαίρομαι που έβαλα το γκολ αλλά είμαστε ακόμη στα μισά του δρόμου».

* Αρκετά πιο σοβαρός αποδεικνύεται ο τραυματισμός του Λίαμ Λόρενς στο ματς με τη Σάλκε. Ο Ιρλανδός σε μια προσπάθειά του στο β’ ημίχρονο ένιωσε να αντιμετωπίζει πρόβλημα και όπως διαπιστώθηκε ο παίκτης υπέστη θλάση στη γάμπα και σύμφωνα με πληροφορίες θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα.

* Μετά τον Κ. Παπαδόπουλο και τον Γιάν Χούντελαρ, η Σάλκε δεν θα έχει στη διάθεσή της και τον Φαρφάν. Ο Περουβιανός έγινε αλλαγή στο 87′ από διάστρεμμα στον αστράγαλο και δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι της Σάλκε στο Ανόβερο. Δύσκολα θα προλάβει τη ρεβάνς της Τούμπας…

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΡΑΝΑΣ

Πρόκληση από τους Σκοπιανούς

Τα επεισόδια που παρατηρήθηκαν στην εξέδρα κατά τη διάρκεια του αγώνα Σάλκε – ΠΑΟΚ ήταν για ένα πανό και μια σκοπιανή σημαία που ύψωσαν οπαδοί της γερμανικής ομάδας. Η Σάλκε πήρε θέση σημειώνοντας ότι ανάμεσά τους ήταν οπαδοί της Βαρντάρ Σκοπίων. Παράλληλα οι Γερμανοί τα ρίχνουν και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στη «Φέλτινς Αρένα». Στην ιστοσελίδα της γερμανικής ομάδας αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Εμφανίστηκε μια σημαία των Σκοπίων, από τους Ultras της Βαρντάρ, που είναι φίλοι των Ultras της Σάλκε. Κατά την άποψη της αστυνομίας, αυτή η σημαία συνιστά πράξη υποκίνησης εθνικού μίσους. Η σημαία θεωρήθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ τεράστια πρόκληση. Η κατάσταση άρχισε να κλιμακώνεται και οι Ελληνες οπαδοί απείλησαν να “επιτεθούν” στη βόρεια κερκίδα. Ωστόσο πριν από αυτό, θα πρέπει να υπογραμμιστεί το γεγονός πως είχαν κροτίδες και πυροτεχνήματα, ενώ είχαν κρεμαστεί πολυάριθμα προκλητικά πανό. Η απαίτηση της αστυνομίας να κατέβει η σημαία των Σκοπίων αγνοήθηκε από τους υποστηρικτές της Σάλκε και αυτό οδήγησε σε δραματικές συνέπειες» αναφέρεται από γερμανικής πλευράς. Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις που εισέβαλαν στην κερκίδα των οπαδών της Σάλκε για να επιβάλλυν την τάξη, πέρα από τα ρόπαλα, χρησιμοποίησαν και σπρέι πιπεριού!

Να θυμίσουμε ότι η UEFA είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε τέτοια θέματα και αναμένεται να τιμωρήσει τους Γερμανούς, καθώς πέρασαν μέσα στο γήπεδο το συγκεκριμένο πανό. Με τιμωρία κινδυνεύει και ο ΠΑΟΚ αν αποδειχθεί ότι οι οπαδοί του έκαναν χρήση κροτίδων και βεγγαλικών.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...