17χρονη από τον Βόλο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας γιατί προσπάθησε να τη βιάσει «φίλος» στο facebook

❱❱ Η απόπειρα βιασμού και η πιθανή συμμετοχή σε απόπειρα αυτοκτονίας μιας ανήλικης στην περιοχή του Αλμυρού, η οποία φέρεται ότι είχε πέσει θύμα ενός 30χρονου μέσω facebook, προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ο οποίος διέταξε να διερευνηθεί εδώ και τώρα η υπόθεση. Η 17χρονη κοπέλα φέρεται ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στις αρχές Μαρτίου, παίρνοντας μεγάλο αριθμό ναρκωτικών χαπιών, χωρίς οι δικοί της να μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς της είχε συμβεί. Με τη βοήθεια της μητέρας του το κορίτσι κατάφερε να ανοιχτεί και να της εμπιστευτεί όλα όσα του είχαν συμβεί.
Η κοπέλα φαίνεται να συνομιλούσε με μηνύματα για αρκετό χρονικό διάστημα με τον 30χρονο, ο οποίος προσπάθησε να την εκμεταλλευτεί και έκανε απόπειρα να τη βιάσει!

Καταγγελία

Αποτέλεσμα της συμπεριφοράς του ήταν η 17χρονη να μην μπορεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση, να καταρρακωθεί και να πληγωθεί ψυχικά. Οταν η μητέρα πληροφορήθηκε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, κατήγγειλε αμέσως τον 30χρονο.
Ετσι, η Εισαγγελία Βόλου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης που ερευνά αν ο 30χρονος συμμετείχε με κάποιον τρόπο στην απόπειρα αυτοκτονίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Μυρτώ Αλικάκη για τους γονείς της: «Θα κλείσω τα 54 και δεν έχω καταφέρει να τους καταλάβω»

Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε μια προσωπική συνέντευξη στο περιοδικό...

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...