Το «φιάσκο της Μαρκλ»

❱❱ Ανω κάτω το Μπάκιγχαμ με την οικογένειά της μία μόλις μέρα πριν από τον γάμο με τον πρίγκιπα ΧάριΑπό την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Το θέατρο του παραλόγου από την οικογένεια της Μέγκαν Μαρκλ, που έχει επισκιάσει τις γαμήλιες ετοιμασίες και διανθίζεται καθημερινά από νέα ευφάνταστα επεισόδια, μεταξύ των οποίων και ένα τροχαίο «αλά Νταϊάνα» που έχει πια το δικό του όνομα. Το «φιάσκο της Μαρκλ», όπως το έχουν «βαφτίσει» οι αυλικοί, έχει προκαλέσει ντροπή αλλά και εκνευρισμό στη βασιλική οικογένεια, μετατρέποντας το event σε σαπουνόπερα, με πρωταγωνιστές τον πατέρα και τα ετεροθαλή αδέλφια της νύφης.

Η Μέγκαν Μαρκλ αναγκάστηκε χθες να επιβεβαιώσει, σε μια μάλλον προχειρογραμμένη ανακοίνωση που στερούνταν κάθε επισημότητα, ότι ο πατέρας της δεν θα παρευρεθεί στον γάμο, μετά την επέμβαση που έκανε στην καρδιά του.

«Δυστυχώς ο πατέρας μου δεν θα δώσει το “παρών” στον γάμο μας. Νοιαζόμουν ανέκαθεν πολύ για εκείνον και ελπίζω να του δοθεί ο χώρος που χρειάζεται για να εστιάσει στην υγεία του» έγραψε ύστερα από πολλές ημέρες σιωπής και λίγες ώρες αφότου ο ίδιος ο Τόμας Μαρκλ είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους ότι η επέμβαση τοποθέτησης τριών στεντ πήγε καλά, αλλά θα χρειαστεί να μείνει λίγες μέρες στο νοσοκομείο και να αποφεύγει τις έντονες συγκινήσεις.

Εμφραγμα

Με τέτοια παιδιά, όμως, κάτι τέτοιο φαντάζει μάλλον δύσκολο. Η κόρη του και ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν, Σαμάνθα Μαρκλ, αφού τα έβαλε με το παλάτι επειδή δεν βοήθησε τον πατέρα της μετά το έμφραγμα που υπέστη, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί η ίδια να του στείλει χρήματα, αποκάλυψε ότι τραυματίστηκε σε τροχαίο με παπαράτσι που την καταδίωκαν. Οπως δήλωσε στο «TMZ» ο σύντροφός της Μαρκ, που οδηγούσε το όχημα, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά τους το αυτοκίνητο ενός φωτογράφου, αναγκάζοντάς τον να κάνει έναν ελιγμό και να πέσει στις προστατευτικές μπάρες. Η Σαμάνθα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με κάταγμα αστραγάλου.

Την ίδια στιγμή, ο γιος του Τόμας Μαρκλ και ετεροθαλής αδελφός της Μέγκαν άρχισε να τα γυρίζει ξαφνικά και από εκεί που έγραφε στον πρίγκιπα Χάρι ότι ποτέ δεν είναι αργά να ακυρώσει τον γάμο του μαζί της, υποστηρίζει τώρα ότι η αδελφή του θα γίνει η τέλεια σύγχρονη πριγκίπισσα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...