Ποια Ελένη; Εγώ μάγεψα τις Κάννες!

❱❱ «Ποια Μενεγάκη; Εγώ έκανα τις Κάννες να τραγουδάνε μαζί μου το “Sole Mio” και τα “Παιδιά του Πειραιά”» λέει στην «Espresso» η Δέσποινα ΤσολάκηΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

«Ποια Μενεγάκη; Εγώ έκανα τις Κάννες να τραγουδάνε μαζί μου το “Sole Mio” και τα “Παιδιά του Πειραιά”» λέει στην «Espresso» η Δέσποινα Τσολάκη, γνωστή σοπράνο και ηθοποιός, που παρευρέθηκε επίσης στο φημισμένο κινηματογραφικό φεστιβάλ, πλην όμως η παρουσία της δεν προβλήθηκε τόσο από τα media. 

«Η κυρία Μενεγάκη πήγε καλεσμένη της L’ Oréal – εμένα με κάλεσαν σε event και τραγούδησα στα ελληνικά, στα ιταλικά και τα αγγλικά. Κάποιοι, μάλιστα, ανέφεραν το όνομα της Μελίνας Μερκούρη όταν με άκουσαν να τραγουδώ τα “Παιδιά του Πειραιά”» μας είπε με ενθουσιασμό και πρόσθεσε: «Εγώ γεννήθηκα καλλιτέχνις! Ο,τι έχω κάνει μέχρι τώρα το έχω κάνει με τη βοήθεια του Θεού, τα ταλέντα μου και την αγάπη του κόσμου, ακόμα και όταν παρουσίαζα εκπομπές». Η Δέσποινα Τσολάκη εμφανίστηκε στο Fashion Awards Film Festival, που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο «Carlton Beach Hotel».

Στη φαντασμαγορική βραδιά, όπου έλαβαν μέρος πάνω από τριάντα εστεμμένα top models από διάφορες χώρες και επώνυμοι σχεδιαστές παρουσίασαν τις καταπληκτικές δημιουργίες τους, υπήρχε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με διάσημους καλλιτέχνες, ανάμεσά τους και η Ελληνίδα σοπράνο και ηθοποιός. Η Δέσποινα Τσολάκη καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και δεν ήταν λίγα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης που την προσέγγισαν για μια συνέντευξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Ναταλία Λιονάκη: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε για τα χρήματα που δικαιούται από το ΣΕΗ

Η πρώτη αντίδραση της Ναταλίας Λιονάκη για τα χρήματα...

Ανέστης Ευαγγελόπουλος για Μενεγάκη: «Της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ένα κατεβατό»

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»...

Δανάη Μπάρκα – Φάνης Μπότσης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι στη Μεσσηνία

Η Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης φαίνεται πως...