Full in love με την καλλονή Βίβιαν Καραμάνου ο μεγάλος γιος της Μοιραράκη

❱❱ Πριν λίγες μέρες γιόρτασαν τα 25α γενέθλια της κουκλάρας που έχει υπάρξει και «Espresso girl»Ενας μεγάλος έρωτας για τον μεγάλο γιο της Δέσποινας Μοιραράκη! Εδώ και έναν χρόνο ο Γιώργος Μοιραράκης είναι τρελά ερωτευμένος με την καλλονή Βίβιαν Καραμάνου, και μάλιστα με τις… ευλογίες της μαμάς του. 

Το ζευγάρι είναι αχώριστο και την Παρασκευή 18 Μαΐου γιόρτασε τα 25α γενέθλια της όμορφης νεαρής οικογενειακά στο Island στη Βάρκιζα. Τι εννοούμε; Παρόντες στην όμορφη βραδιά ήταν και η Δέσποινα Μοιραράκη μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη, για να ευχηθούν στην εορτάζουσα, όπως και λίγοι αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσά τους και η ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά.

«Χρόνια πολλά στη μεγαλύτερη αγάπη μου!» έγραψε ο Γιώργος Μοιραράκης στις φωτογραφίες από τη βραδιά που ανέβασε στο Ιnstagram, «φωνάζοντας» έτσι την αγάπη του για την εντυπωσιακή Βίβιαν! Το κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του πρωτότοκου γιου της επιχειρηματία γεννήθηκε στην Καλαμάτα από Ελληνοαμερικανούς γονείς και γι’ αυτό επισκέπτεται συχνά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα τις ΗΠΑ. Σπουδάζει Ψυχολογία στο Πάντειο, κάτι που ήταν το όνειρό της από παιδί, και όπως έχει δηλώσει παλαιότερα στην εφημερίδα μας, ως «Espresso girl», είναι πεισματάρα, αυθόρμητη και λίγο εκδικητική! Με τον Γιώργο γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2017 μέσω κοινών γνωστών και ο έρωτάς υπήρξε κεραυνοβόλος! Εκτοτε είναι μαζί και όπως λέγεται η μαμά Δέσποινα Μοιραράκη τής έχει μεγάλη αδυναμία!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...