Και τώρα στο σανίδι

❱❱ Την Παρασκευή 29 Ιουνίου ολοκληρώνεται η κωμική σειρά του ΑΝΤ1 και του σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλου (φωτό) «Κάτι χωρισμένα παλικάρια». Ωστόσο, ο μετρ των επιτυχιών «Πενήντα Πενήντα», «Πολυκατοικία», «Με τα παντελόνια κάτω» και «Συμμαθητές» έκανε -σύμφωνα με πληροφορίες- μια νέα καλλιτεχνική κίνηση, που αυτή τη φορά δεν είναι τηλεοπτική: Ανέλαβε τα ηνία του θερινού θεάτρου Λαμπέτη, επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας για τα επόμενα δέκα χρόνια και έχει σκοπό να ανεβάζει εκεί γαλλικές κωμωδίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Ναταλία Λιονάκη: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε για τα χρήματα που δικαιούται από το ΣΕΗ

Η πρώτη αντίδραση της Ναταλίας Λιονάκη για τα χρήματα...

Ανέστης Ευαγγελόπουλος για Μενεγάκη: «Της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ένα κατεβατό»

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»...

Αγγελική Ηλιάδη για τον Μπάμπη Λαζαρίδη: «Με κακοποιούσε άσχημα – Φοβόμουν να μη μου πάρει το παιδί»

Η Αγγελική Ηλιάδη προχωρά σε μια βαθιά προσωπική αποκάλυψη,...