Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ο Μπίλι Ζέιν «έσκασε» στην Παράγκα

❱❱ Μαζί με τον φίλο του, «Μr Ζαγόρι», πέταξαν με ελικόπτερο για Μύκονο και απόλαυσαν το δείπνο τους σε γνωστό bar restaurantΜε ελικόπτερο έφτασε στη Μύκονο ο πάλαι ποτέ «κακός» της ταινίας «Τιτανικός» και σημερινός πρωταγωνιστής του σίριαλ «Twin Peaks». Ο λόγος φυσικά για τον Μπίλι Ζέιν, ο οποίος πέταξε από την Αθήνα για το νησί των ανέμων με το όχημα του καλού φίλου του, γνωστού επιχειρηματία Βασίλη Χήτου. 

Οι δύο άντρες δεν ήταν μόνοι τους. Μαζί τους ταξίδεψε και η Βραζιλιάνα Καρολίνα ντε Σόουζα, επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας, pop art ζωγράφος και σύζυγος του «Mr Ζαγόρι», όπως είναι ευρύτερα γνωστός ο Βασίλης Χήτος λόγω της επιχειρηματικής δραστηριότητάς του.

Ο 52χρονος χολιγουντιανός σταρ, που έλκει την ελληνική καταγωγή του από τη Μάνη, μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers του στο Instagram ένα βίντεο από την παραλία Παράγκα, όπου βρέθηκε λίγες ώρες μετά την άφιξή του στο νησί, προκειμένου να απολαύσει το δείπνο του σε γνωστό beach bar restaurant με τον Βασίλη και την Καρολίνα. Τους έβγαλε, μάλιστα, και φωτογραφία, την οποία ανάρτησε στον λογαριασμό του, μαζί με τις ευχαριστίες του για τη θερμή φιλοξενία τους και το ωραίο ταξιδάκι με το ελικόπτερο στις Κυκλάδες.

Στην παρέα τους προστέθηκαν αργότερα ο παραγωγός Τζον Καγιούλης και ο Κύπριος εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ. Εκείνο που δεν γνωρίζουμε είναι αν ο Ζέιν πληροφορήθηκε ότι στη Μύκονο παραθερίζει αυτή την εποχή και η πρώην του, το μοντέλο και ηθοποιός από τη Βρετανία Κέλι Μπρουκ, με την οποία μοιράστηκαν έναν θυελλώδη έρωτα στο παρελθόν. Βεβαίως, αυτό συνέβη το 2008 και πλέον έχουν προχωρήσει και οι δύο στη ζωή τους.

Ομως, ακόμα και μια τυχαία συνάντησή τους στο ελληνικό νησί, παρουσία και του νυν συντρόφου της Κέλι, θα έκανε σίγουρα τους παπαράτσι να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...




Μποζουκια Αθηνα