Βάζει τέλος στο «έγκλημα»

❱❱ Στο Αυτόφωρο ο αντιδήμαρχος και 7 υπάλληλοι, μετά την καταγγελία της ΑΕΚ για παρανομίες του δήμου!Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Κάθε κατεργάρη στον πάγκο του στέλνει η ΑΕΚ, ώστε να μη μείνουν ατιμώρητες οι παρανομίες της Δημοτικής Αρχής Νέας Φιλαδέλφειας.

H Δικέφαλος 1924 Α.Ε. και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ κατέθεσαν καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας για παράνομες εργασίες σε αυθαίρετες εγκαταστάσεις μέσα στο άλσος. Η καταγγελία στρέφεται κατά του δημάρχου, του αντιδημάρχου και των υπαλλήλων του δήμου που εμπλέκονται.

Μάλιστα, χθες το πρωί οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο ο αντιδήμαρχος και επτά υπάλληλοι του δήμου. Επί της ουσίας, κατατέθηκε ολόκληρος φάκελος με οπτικοακουστικό υλικό που αποδεικνύει την παρανομία η οποία συντελείται για το άνοιγμα της νέας εισόδου στην αυθαίρετη εγκατάσταση (μέσα σε δασική και αναδασωτέα έκταση) με τα οχήματα καθαριότητας.

Ο αστυνομικός διευθυντής Νέας Φιλαδέλφειας συνομίλησε με την εισαγγελέα, η οποία του ζήτησε να του διαβιβάσει κατεπειγόντως τη δικογραφία προκειμένου να προχωρήσει εκείνη όλες τις δικαστικές ενέργειες και στη συνέχεια να αφήσει όλους του συλληφθέντες ελεύθερους. Στο Αστυνομικό Τμήμα βρέθηκε και κατέθεσε και ο δήμαρχος Αρης Βασιλόπουλος, διότι η καταγγελία των ανθρώπων της «Ενωσης» στέφεται και εναντίον του ως ηθικού αυτουργού στις παράνομες εργασίες! Το μεγάλο κέρδος της ΑΕΚ από τη χθεσινή ημέρα ήταν, αφενός, η υπαγωγή της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη και, αφετέρου, το ότι όσο διαρκεί η δικαστική έρευνα στον συγκεκριμένο χώρο δεν μπορεί να γίνει το παραμικρό. Παράλληλα, με νέα αίτησή τους στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, η Δικέφαλος 1924 και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ζήτησαν την έκδοση άμεσης απόφασης κατεδάφισης των εγκαταστάσεων μέσα στο άλσος. Για ακόμα μία φορά, οι «κιτρινόμαυροι» ανέλυσαν εκτενώς όλο το νομικό πλαίσιο, χαρακτηρίζοντας το αίτημα του δήμου για παράταση ενός έτους «ουσιαστικά αβάσιμο και προέχοντος μη νόμιμο». Μάλιστα, τόνιζαν χαρακτηριστικά ότι «δεν νοείται παράταση στην παρανομία». Υπενθυμίζεται ότι στις αποφάσεις που ήδη υπάρχουν δίνεται το δικαίωμα στην ΑΕΚ και τη Δικέφαλος Α.Ε., εφόσον υπάρξει η σχετική άδεια, να προχωρήσουν στο γκρέμισμα και με τα δικά τους μέσα, κάτι που έχουν αποδεχθεί στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Πλέον, στην «Ενωση» περιμένουν από μέρα σε μέρα την έκδοση της άδειας άμεσης κατεδάφισης όλου του γκαράζ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Μυρτώ Αλικάκη για τους γονείς της: «Θα κλείσω τα 54 και δεν έχω καταφέρει να τους καταλάβω»

Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε μια προσωπική συνέντευξη στο περιοδικό...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...