Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Πένυ Σκάρου: Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τα χρώματα του...

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ η...

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Μαθήματα για super sex στην Ελλάδα σε ζωντανή σύνδεση

❱❱ Το πρώτο ελληνικό διαδικτυακό σεμινάριο για ερωτική απόλαυση με βότανα, kinky παιχνίδια και ασκήσειςΤα μυστικά που εξασφαλίζουν σούπερ σεξ με απόλαυση στο «κόκκινο» και εκρηκτικούς οργασμούς μέσω βοτάνων ή kinky παιχνιδιών, αλλά και συμβουλές για ερωτικά φίλτρα και ασκήσεις που παρέχουν σεξουαλική υγεία είναι πλέον στη διάθεση των σύγχρονων εραστών, οι οποίοι μπορούν να τα παρακολουθούν από το σπίτι τους και μάλιστα σε… ζωντανή σύνδεση!

Ο,τι αφορά το σεξ θα διδαχθεί στο πρώτο διαδικτυακό webinar σεμινάριο Sex Coaching, στις 23 Ιουνίου. Στην πρώτη διαδικτυακή ερωτική «τάξη», το website της οποίας θα αποσταλεί στους ενδιαφερομένους μετά την κατοχύρωση της θέσης τους, οι συμμετέχοντες θα μάθουν ό,τι τους ενδιαφέρει μέσα από μια μεγάλη γκάμα θεμάτων και αναζητήσεων για το σεξ, διατηρώντας την ανωνυμία τους.

Τη διδασκαλία του webinar σεμιναρίου έχει αναλάβει η γνωστή sex editor Ειρήνη Χειρδάρη, η οποία θα λύσει μέσα σε τρεις ώρες κάθε απορία, χωρίς αναστολές. Ανάμεσα στα βασικά θέματα διδασκαλίας της είναι η γυμναστική για τον κόλπο και το μόριο, με άλλα λόγια οι σεξασκήσεις που έχουν στόχο να χαρίσουν καλύτερο σεξ, καλύτερους οργασμούς και καλύτερη σεξουαλική υγεία και σώζουν τις γυναίκες από τη χαλάρωση του κόλπου και τους άνδρες από τις σεξουαλικές δυσλειτουργίες.

Αλλο ένα βασικό θέμα θα είναι η αφροδισιακή διατροφή, αφού, όπως έχει αποδειχτεί, η σεξουαλική επίδοση εξαρτάται και από το τι τρώμε. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η σεξουαλική συμπεριφορά είναι συνάρτηση τριών στοιχείων του οργανισμού: νευροδιαβιβαστές, ορμόνες και κυκλοφορικό σύστημα. Ορμόνες και νευροδιαβιβαστές δημιουργούνται από ουσίες που υπάρχουν στις τροφές, ενώ και η κατάσταση του κυκλοφορικού εξαρτάται από το τι τρώμε. Οσοι ενδιαφέρονται θα μάθουν μέσα από την αφροδισιακή διατροφή τι πρέπει να τρώνε, ώστε να έχουν καλή ποιότητα σεξουαλικής ζωής μέχρι τα βαθιά τους γεράματα.

Εγκεφαλικό ταξίδι

Εκτός από τα σεξοβότανα και το πώς μπορεί κάποιος να βγει από τη σεξουαλική ανία, στο online σεμινάριο θα αποκαλυφθούν και όλα τα μυστικά και πρακτικά tips για κολπικό και τραχηλικό οργασμό. Με άλλα λόγια, οι στάσεις που βοηθούν το μόριο να περνά από το σημείο G, καθώς και τα μυστικά για να συμμετέχει η κλειτορίδα στη σεξουαλική επαφή. Οι συμμετέχοντες στο πρώτο webinar Sex Coaching σεμινάριο θα μάθουν επίσης τα πάντα και για τη σεξουαλική επικοινωνία που θα πρέπει να διατηρούν με τον ερωτικό τους σύντροφο. Ενα εγκεφαλικό ταξίδι την ώρα του σεξ, που δημιουργεί βήμα βήμα τις πιο ερωτικές φαντασιώσεις, βάζοντας στο παιχνίδι και τις πέντε αισθήσεις. Μέσα από το σεμινάριο θα γίνουν γνωστά και όλα τα μικρά μυστικά που θα ενισχύσουν την ψυχολογία του καλού εραστή.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...