Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το… image του Kασσελάκη στα χέρια του Σπηλιωτόπουλου

O πολιτικός αρραβώνας που κρατά από το 2019 έγινε...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 30 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε...

Η στρογγυλή θεά στη σέντρα

❱❱ Πρεμιέρα αύριο για το Μουντιάλ στη Ρωσία, με την ΕΡΤ να μεταδίδει και τους 64 αγώνες της διοργάνωσηςΑνοίγει αύριο η αυλαία του Μουντιάλ, με πρωταγωνίστρια τη… στρογγυλή θεά! Οι καλύτερες ομάδες του κόσμου θα προσφέρουν συναρπαστικό θέαμα στους φαν του αθλήματος, με την ΕΡΤ να καλύπτει για 31 ημέρες (14/6-15/7) το κορυφαίο ποδοσφαιρικό event, με μεταδόσεις και ειδικές εκπομπές μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ1, της ΕΡΤ2, της ΕΡΤ3, της ΕΡΤHD, της υβριδικής πλατφόρμας και του διαδικτύου. 

Επίσης οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ξαναβλέπουν από την ΕΡΤ Hybrid και το ert.gr τους αγώνες που επιθυμούν. Η ΕΡΤ θα είναι το κύριο κανάλι των μεταδόσεων των αγώνων, που συνολικά είναι 64 στη διοργάνωση, με την πρεμιέρα να γίνεται αύριο, με την τελετή έναρξης στις 17.30 και τη μετάδοση του αγώνα Ρωσία – Σαουδική Αραβία, στις 18.00 από το Στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας.

Στην τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης, από 25 έως 28 Ιουνίου 2018, μπαίνει στο παιχνίδι και η ΕΡΤ2 με τη μετάδοση των αγώνων που διεξάγονται στις 17.00 και στις 21.00. Κάθε βράδυ, στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, η ΕΡΤ1 και η ΕΡΤ3 θα μεταδίδουν σε μαγνητοσκόπηση αγώνες, ενώ το επόμενο πρωί στις 11.00 η ΕΡΤ3 θα μεταδίδει σε μαγνητοσκόπηση αγώνα που έχει διεξαχθεί την προηγούμενη ημέρα.

Ομως το μενού περιλαμβάνει και πολλές αθλητικές εκπομπές. Στην πρώτη φάση, στις 17.00 και τις 20.00, η ΕΡΤ1 θα παρουσιάζει τη «Μικτή Ζώνη», ως pregame και post game των μεσημεριανών και απογευματινών αγώνων, με τους Πέτρο Μαυρογιαννίδη, Βασίλη Μπακόπουλο και Κατερίνα Αναστασοπούλου.

Κάθε βράδυ

Η κλασική εκπομπή του Μουντιάλ, με τίτλο «Ωρα Μουντιάλ», θα μεταδίδεται κάθε βράδυ στις 23.00 με παρουσιαστές τους Γιώργο Λυκουρόπουλο και Περικλή Μακρή. Επίσης από αύριο έως την Κυριακή 15 Ιουλίου στην ΕΡΤ3 θα μεταδίδεται καθημερινάκαι τα Σαββατοκύριακα, η αθλητική εκπομπή «Ο κόσμος των σπορ πάει Μουντιάλ!», με παρουσιαστές τους Πάνο Μπλέτσο, Γιώργο Τραπεζανίδη και Δημήτρη Δραγώγια.

Στα γήπεδα της Ρωσίας θα βρεθούν για τα σημαντικότερα παιχνίδια της διοργάνωσης έξι απεσταλμένοι της ΕΡΤ, οι Ιωσήφ Νικολάου, Πέτρος Μαυρογιαννίδης, Βασίλης Μπακόπουλος, Γιώργος Τραπεζανίδης, Γιάννης Αναγνωστόπουλος και Γιώργος Χαϊκάλης. Τους αγώνες θα περιγράφουν επίσης οι Ηλίας Χριστογιαννόπουλος, Περικλής Μακρής, Μίλτος Θεοδοσίου, Γιάννης Σαντοριναίος, Νίκος Οικονομόπουλος και Κώστας Χαλβατσιώτης.

Διαθέσιμες για τους φιλάθλους θα είναι από αύριο έως τις 31 Ιουλίου στο ert.gr όλες οι εκπομπές και οι μεταδόσεις αγώνων. Στο μεταξύ, με σποτ στα οποία θα πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Μητσικώστας η ΕΡΤ θα μυήσει τους τηλεθεατές στις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει η υβριδική τηλεόραση για το Μουντιάλ. Για την ιστορία, το κόστος του περιεχομένου για το Μουντιάλ που εξασφάλισε η ΕΡΤ από τη FIFA ήταν 375.000 ευρώ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...