Δευτέρα, 25 Αυγούστου, 2025

Ρένα Μόρφη: Χαλαρή βόλτα της τραγουδίστριας στο κέντρο της Αθήνας με την...

Χαλαρό περίπατο στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας στο πλευρό...

Ανατροπές στο πάρα πέντε από την αυλαία της χειμερινής σεζόν

Ντόμινο οι εξελίξεις στο μαγικό γυαλί... Η νέα σεζόν...

Πώς το κόψιμο της ζάχαρης για δύο εβδομάδες μειώνει εντυπωσιακά τις «σακούλες»...

Η καλύτερη κούρα ομορφιάς για το γυναικείο πρόσωπο, που...

Καρό σημαία στο Γκραν Πρι της Μυκόνου

Mε επιτυχία έπεσε και φέτος η... καρό σημαία στο...

«Ώριμοι έρωτες» μπροστά στα φλας

❱❱ Παρθένης – Κωστοπούλου και Αλεξάνδρου – Καλάβρια σταμάτησαν το κρυφτό με τους παπαράτσι και έδωσαν το «παρών» σε glam πάρτιΣαμπάνιες, πυροτεχνήματα και όμορφα ζευγάρια σε glamorous πάρτι στην παραλία του Αστέρα. Η Μαρία Καλάβρια και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν το βράδυ της Τετάρτης την πρώτη -επί της ουσίας- κοινή κοσμική εμφάνισή τους στο opening του εστιατορίου του δικηγόρου Γιάννη Μαρακάκη. 

Το γνωστό μοντέλο και η κούκλα επιχειρηματίας, που προέρχεται επίσης από τον χώρο του μόντελινγκ, είχαν απαθανατιστεί από τον φακό των παπαράτσι στην Αράχοβα τον περασμένο Μάρτιο, ενώ έχουν υπάρξει στο παρελθόν με κοινή παρέα και σε άλλες εκδηλώσεις.

Ωστόσο η συγκεκριμένη έξοδός τους στο παραλιακό μαγαζί ήρθε μόλις λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση μιας κοινής selfie τους στα social media, κάτι που σημαίνει ότι το ζευγάρι δεν έχει πλέον κανένα απολύτως πρόβλημα να «παίζει» στις κοσμικές στήλες. Αλλωστε, η σχέση τους μετράει κιόλας δέκα μήνες και παρά τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει (η Μαρία είναι 17 χρόνια μεγαλύτερη από τον Δημήτρη) ο έρωτάς τους βρίσκεται στα… ντουζένια του.

Στο ίδιο πάρτι ο Γιάννης Μαρακάκης και η γοητευτική σύζυγός του Νίκη Θωμοπούλου, η οποία έλαμπε μέσα στο κόκκινο φόρεμά της, υποδέχτηκαν μεταξύ άλλων ακόμη δύο ζευγάρια που αποφεύγουν τα πολλά φλας και τα κοσμικά σουαρέ. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Παρθένη και τη μεγαλύτερη ηλικιακά σύντροφό του Βιβή Κωστοπούλου, καθώς και τη Ρέα Τουτουνζή με τον επί έξι χρόνια σύζυγό της Γιώργο Μαντζούκη.

Οι σόλο παρουσίες

Την είσοδο του εστιατορίου, στην παραλία του Αστέρα, πέρασε και το πολυφωτογραφημένο ζευγάρι του περσινού «Survivor» Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ υπήρξαν και σόλο παρουσίες που τράβηξαν τα φλας. Ανάμεσά τους ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος διατηρεί πολύχρονη σχέση φιλίας με τον Γιάννη Μαρακάκη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία δεν έχει αφήσει κοσμικό πάρτι για κοσμικό πάρτι από τότε που επέστρεψε αδυνατισμένη από τον Αγιο Δομίνικο, και η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία δεν συνοδευόταν από τον αγαπημένο της Κωστή Μαραβέγια.

Στο event, που κράτησε ως τα ξημερώματα, έδωσαν το «παρών» και οι επιχειρηματίες Γιώργος Γιγουρτάκης και Δημήτρης Παππάς, αλλά δεν φωτογραφήθηκαν.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Έφυγε πέντε μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα της

Βαρύ πένθος έπεσε στην οικογένεια της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου με...

Πένθος για τον Ντέμη Νικολαϊδη – Πέθανε η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή μετά από...

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η αλλαγή στην εμφάνιση λόγω καρκίνου και η στήριξη του Ντέμη

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου πάλεψε γενναία με τον καρκίνο και...

Το μήνυμα της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου για τον καρκίνο: «Θα κερδίσω τη μάχη και για τους δυο»

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου στα περσινά της γενέθλια που έγινε 40 έγραφε πως θα νικήσει τον καρκίνο δίνοντας υπόσχεση στον πατέρα της.

«Ραγίζει καρδιές» η Ρία Δελούτση για τον αδικοχαμένο γιο της: «Καλή αιωνιότητα ψυχή μου. Δεν θ’ αργήσω»

Η Ρία Δελούτση έζησε μεγάλη επιτυχία παίζοντας στον ελληνικό...

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Κουμπάρα με αρχαίο ελληνικό αέρα

Ένα ιδιαίτερο γεγονός βίωσε η δυναμική πρόεδρος της Φωνής...

Παραμυθένιος γάμος για τη Μαρία Θωμά και τον Ιαν Χολμς

Η Μαρία Θωμά παντρεύτηκε τον Ιαν Χολμς όπως σας...