Τσιμιτσέλης: Μάνα, παντρεύομαι

❱❱ Δήλωση με «μήνυμα» (;) του Τσιμιτσέλη σε διαφημιστικό «κλικ» για ταινία, όπου πρωταγωνιστεί και η σύντροφός του Κατερίνα ΓερονικολούΟ Γιάννης Τσιμιτσέλης ανακοίνωσε μέσω διαδικτύου: «Μάνα, παντρεύομαι»! Η δήλωση-φωτιά του γνωστού ηθοποιού έσκασε σαν βόμβα στη showbiz, προκαλώντας έκπληξη στους χιλιάδες followers του που κατέκλυσαν την προσωπική του σελίδα στο Instagram με γαμήλιες ευχές και σχόλια.

Εννέα μήνες μετά τον χωρισμό του από τη Βάσω Λασκαράκη και την πρόσφατη δημοσιοποίηση της σχέσης του με την Κατερίνα Γερονικολού (φωτό αριστερά) δεν θα ήταν διόλου απίθανο να τον δούμε και πάλι γαμπρό. Και τον είδαμε!

Μόνο που η νύφη δεν ήταν μία αλλά καμιά δεκαριά, όπως δείχνει και η αναμνηστική φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε στα γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας.

Η γνωστοποίηση του δεύτερου «γάμου» του ήταν μια καλοστημένη φάρσα από αυτές που συνηθίζει ο δημοφιλής ηθοποιός, ένα έξυπνο διαφημιστικό τρικ για το δεύτερο σίκουελ του «Bachelor», που υπογράφει σκηνοθετικά ο Γιάννης Παπαδάκος σε σενάριο της Ρένας Ρίγγα.

Ο πρωταγωνιστής φόρεσε γαμπριάτικο κοστούμι για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστεί και η Κατερίνα Γερονικολού.

Κι επειδή η ζωή πολλές φορές έχει μιμηθεί το σελιλόιντ, ας περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα σε ό,τι αφορά τη σχέση τους. Στο μεταξύ, τα γυρίσματα της κωμωδίας είναι σε εξέλιξη, με τους Θανάση Βισκαδουράκη, Μελέτη Ηλία και Νίκο Βουρλιώτη να απαρτίζουν το βασικό καστ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Μυρτώ Αλικάκη για τους γονείς της: «Θα κλείσω τα 54 και δεν έχω καταφέρει να τους καταλάβω»

Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε μια προσωπική συνέντευξη στο περιοδικό...