Η «θεά» Στεφανίδη ξετρέλανε και την Καινούργιου

❱❱ Μπορεί να έχουν οργιάσει οι φήμες που τη θέλουν να είναι το νέο αμόρε του frontman του συγκροτήματος Melisses Χρήστου Μάστορα, ωστόσο η Χριστίνα Στεφανίδη δεν έχει κάνει κανένα σχετικό σχόλιο μέχρι στιγμής. Το «καυτό» κορίτσι του μόντελινγκ, που υπήρξε για χρόνια σύντροφος του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κονέ, δεν επιβεβαιώνει, ούτε όμως διαψεύδει τα κουτσομπολιά. Αντ’ αυτού, ανεβάζει φωτογραφίες της, όπως αυτή στον λογαριασμό της στο Instagram, ξετρελαίνοντας τους θερμόαιμους followers της, αλλά και τις κολλητές φιλενάδες της, όπως η Κατερίνα Καινούργιου.

Με το που ανέβασε τούτο το «κλικ», η παρουσιάστρια του epsilon TV την αποθέωσε με δημόσιο σχόλιο που έκανε: «Θεά! Τρώνε όλες τη σκόνη σου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...