«Αχόρταγες» κολλητές «ξεζούμισαν» σεξουαλικά 15χρονους

❱❱ Ανήλικο για ανήλικο δεν άφησαν που να μη ρίξουν στο κρεβάτι τους δύο Αμερικανίδες κολλητές φίλες. Οι… αχόρταγες καλλονές, που αυτοαποκαλούνταν «σεξουαλικά διεστραμμένες», συνελήφθησαν για σεξουαλικές επαφές με μεγάλο αριθμό 15χρονων και 16χρονων στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας, ενώ οι τοπικές Αρχές εκτιμούν ότι ο αριθμός των θυμάτων τους μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερος από τις ήδη τεκμηριωμένες περιπτώσεις.

Πέτρες του σκανδάλου που συνταράσσει το Σαν Χοσέ είναι η 24χρονη Τάλια Σίσκο, η οποία δίδασκε στο γυμνάσιο Bernal Middle School στο πλαίσιο της πρακτικής της για να πάρει το πτυχίο της ως καθηγήτρια, και η 23χρονη φίλη της Τίνα Πουράνι.

Καταγγελίες

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που επιβεβαίωσε η αστυνομία, η Σίσκο δεν παρενοχλούσε μαθητές του γυμνασίου στο οποίο δίδασκε, αλλά γνώριζε παιδιά από λύκεια μέσω οικογενειακών φίλων τους.

Η αστυνομική έρευνα ξεκίνησε στις 7 Απριλίου ύστερα από ανώνυμη καταγγελία και οδήγησε στην απομάκρυνση της Σίσκο από το γυμνάσιο και ακολούθως στη σύλληψή της μαζί με την Πουράνι. Τώρα η Σίσκο κρατείται χωρίς τη δυνατότητα αποφυλάκισης, ενώ η Πουράνι αφέθηκε ελεύθερη έως την εκδίκαση της υπόθεσής της, πληρώνοντας εγγύηση 60.000 δολαρίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Αγγελική Ηλιάδη για τον Μπάμπη Λαζαρίδη: «Με κακοποιούσε άσχημα – Φοβόμουν να μη μου πάρει το παιδί»

Η Αγγελική Ηλιάδη προχωρά σε μια βαθιά προσωπική αποκάλυψη,...

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;