Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Eπίσκεψη από το φάντασμα του σκύλου της

❱❱ Το χαμόγελο της Μισέλ Κρέιγκτον έσβησε από τα χείλη της, όταν πριν από δύο μήνες έχασε τον σκύλο της Τώρα όμως αντιμετωπίζει ξανά με αισιοδοξία τη ζωή, καθώς είναι πεπεισμένη ότι το φάντασμα του σκύλου είναι μαζί της. Μάλιστα, η Καναδή υποστηρίζει ότι κατάφερε να το δει και να το βγάλει φωτογραφία.

Η 44χρονη από τη Μανιτόμπα ήταν πολύ δεμένη με τον γερμανικό μολοσσό που άκουγε στο όνομα Οκλεϊ και όταν τον έχασε τον Απρίλιο, που εκείνος ήταν έξι ετών, έπεσε σε κατάθλιψη. «Ημουν σοκαρισμένη και έκλαιγα για μέρες, καθώς τα πάντα μου τον θύμιζαν» δήλωσε στα καναδικά μέσα ενημέρωσης, σημειώνοντας ότι έθαψε τον Οκλεϊ για να νιώθει ότι είναι πάντα κοντά του.

Η ψυχολογική της κατάσταση χειροτέρεψε, μέχρι που πριν από λίγες εβδομάδες, όπως ισχυρίζεται, είδε το φάντασμα στου σκύλου πάνω στην κουρτίνα του καθιστικού της. «Οταν πρωτοείδα τη σκιά νόμισα ότι με γελούσαν τα μάτια μου, στη συνέχεια όμως παρατήρησα πόσο πολύ έμοιαζε με τον Οκλεϊ η φιγούρα του» υποστήριξε, προσθέτοντας ότι τράβηξε γρήγορα φωτογραφία, καθώς κανείς δεν θα την πίστευε, και στη συνέχεια, όταν άνοιξε την κουρτίνα, η σκιά του σκύλου εξαφανίστηκε.

Τώρα η Κρέιγκτον χαμογελάει ξανά καθώς, όπως λέει, πιστεύει ότι ο σκύλος της είναι πάντα κοντά της κι ας μη βλέπει το φάντασμά του.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...






Μποζουκια Αθηνα