Τραμπ, «βάλε πλάτη»!

❱❱ Ο νόθος «γιος» του Κλίντον παροτρύνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ να αναγκάσει τον πρώην πλανητάρχη σε τεστ πατρότηταςΤα παράπονα στον δήμαρχο και τα αιτήματα για τεστ πατρότητας στον… πλανητάρχη! Νεαρός που υποστηρίζει ότι είναι νόθος γιος του Μπιλ Κλίντον την ημέρα της Γιορτής του Πατέρα αναδημοσίευσε το tweet χρήστη που παροτρύνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να χρησιμοποιήσει την προεδρική εξουσία του, για να αναγκάσει τον πρώην πρόεδρο Κλίντον να υποβληθεί σε τεστ DNA.

O Καρλ Μπαρβένσκι Πολ, του οποίου το μήνυμα αναδημοσίευσε ο Ντάνι Γουίλιαμς, δηλώνει διατεθειμένος να κάνει δωρεά ύψους 20.000 δολαρίων στην επόμενη προεκλογική καμπάνια του Τραμπ, ενώ έκανε και retweet την ανάρτηση του χρήστη Right Chick, που παρότρυνε τον Κλίντον να κάνει το τεστ πατρότητας, το οποίο είτε θα επιβεβαιώσει είτε θα διαψεύσει διά παντός τους ισχυρισμούς του Γουίλιαμς.

Ο τελευταίος είχε εμφανιστεί λίγο πριν από τις εκλογές του 2016 και σε συνέντευξη Τύπου έκανε μια έντονα φορτισμένη έκκληση στη Μόνικα Λεβίνσκι αλλά και στους ανθρώπους που αποκάλεσε οικογένειά του. «Θέλω επίσης να επωφεληθώ από αυτήν την ευκαιρία για να απευθύνω έκκληση στη μητριά μου Χίλαρι Κλίντον» είχε πει -μεταξύ άλλων- ο Γουίλιαμς, προσθέτοντας ότι αυτή είχε τη δύναμη να κάνει τον Μπιλ Κλίντον να δώσει δείγμα DNA.

Δεν τον βοήθησαν

To γεγονός ότι σε εκείνη τη συνέντευξη αποκάλεσε επανειλημμένα τη Χίλαρι «μητριά» και την Τσέλσι «αδερφή» του δεν φάνηκε να δημιουργεί ούτε στη μία ούτε στην άλλη διάθεση να τον βοηθήσουν. Δεν φαίνεται να τον βοήθησε ούτε η Λεβίνσκι, από την οποία, με επιστολή που απηύθυνε στους δικηγόρους της, ζητούσε δείγμα από το «λεκιασμένο» φόρεμά της, στο οποίο φέρεται ότι είχε εκσπερματίσει ο Κλίντον, για να μπορέσει να πάρει το DNA του και να το συγκρίνει με το δικό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...