Οι φαν του Νότη ακόμη βρίζουν τη Βανδή

❱❱ Της το κρατούν ακόμη μανιάτικο! Πέντε χρόνια μετά το καλλιτεχνικό… διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή από τον Νότη Σφακιανάκη, λίγο πριν ανέβουν μαζί στην πίστα νυχτερινού κέντρου…… γεγονός που έκανε ντόρο τότε, η τραγουδίστρια δέχεται ακόμη υβριστικά μηνύματα από τους οπαδούς του.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μιλώντας στο «Down Town». «Ηταν μια πηγαία αντίδραση αυτό. Ολο αυτό που συνέβη δεν το περίμενα ούτε εγώ. Μου έστελναν άπειρα μηνύματα. Μέχρι και σήμερα λαμβάνω μηνύματα από οπαδούς του Νότη, που με βρίζουν και τον εκθειάζουν. Προφανώς, είναι οπαδοί μια άλλης φιλοσοφίας, που είναι πιο κοντά στον Νότη. Οχι όμως ακραία πράγματα» είπε.

Συνεργασία

Να θυμίσουμε ότι η καλλιτέχνιδα διέκοψε τη συνεργασία τους, όταν ο συνάδελφός της είπε δημόσια ότι στηρίζει τη Χρυσή Αυγή και με μήνυμά της στο facebook εξηγούσε το γιατί: «Διαφωνούσα κατά καιρούς σε πολλά από αυτά που έλεγε, άλλοτε συμφωνούσα, όσο εξτρεμιστικά κι αν εκφραζόταν (Νότης είναι αυτός). Παρά τη διαφορετική άποψη που έχουμε γενικότερα στις σχέσεις, στη ζωή και τη δημοκρατία, θεωρούσα ότι καλλιτεχνικά θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε σε μια μουσική σκηνή. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι τα πράγματα που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν. Αποχωρώ με λύπη. Και κάτι τελευταίο… Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες» είχε γράψει, μεταξύ άλλων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...

Αγγελική Ηλιάδη για τον Μπάμπη Λαζαρίδη: «Με κακοποιούσε άσχημα – Φοβόμουν να μη μου πάρει το παιδί»

Η Αγγελική Ηλιάδη προχωρά σε μια βαθιά προσωπική αποκάλυψη,...