Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

H τραβεστί και οι έξαλλοι γείτονες!

❱❱ «Πόρτα» σε ιδιοκτήτες πολυτελών κατοικιών στη Βάρκιζα που ήθελαν να διώξουν από το σπίτι του 19χρονο επειδή ντυνόταν γυναίκαΑιτία να σηκωθεί στο πόδι ένα ολόκληρο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στα νότια προάστια έγιναν τα… νυχτοπερπατήματα ενός νεαρού τραβεστί! Οταν οι VIP ιδιοκτήτες των 10 μονοκατοικιών με πισίνα, αξίας τουλάχιστον 300.000 ευρώ καθεμία, αντιλήφθηκαν πως όσες γενικές συνελεύσεις και αν έκαναν ή όσα εξώδικα κι αν έστελναν δεν θα κατάφερναν να διώξουν από το σπίτι του τον γείτονά τους με τα… ιδιαίτερα γούστα, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα με τα οποία ζητούσαν την έξωσή του!

Την ασυνήθιστη υπόθεση κλήθηκε να δικάσει το Μονομελές Πρωτοδικείο και πρόσφατα συζητήθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των ιδιοκτητών του πολυτελούς συγκροτήματος κατοικιών στη Βάρκιζα. Τι ήταν αυτό που ενόχλησε τόσο πολύ τους εύπορους ιδιοκτήτες των χλιδάτων μονοκατοικιών, ώστε να ζητούν την έξωση του 19χρονου -τότε- γείτονά τους; Οτι, μόλις έπεφτε η νύχτα, ο νεαρός άνδρας ντυνόταν γυναικεία, φορούσε τα… ψηλοτάκουνά του και έβγαινε για να διασκεδάσει!

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στο δικαστήριο, ο 19χρονος, ο οποίος γεννήθηκε εκτός γάμου, κληρονόμησε πριν από μερικά χρόνια από τον ευκατάστατο πατέρα του μία από τις πολυτελείς μεζονέτες που υπάρχουν στο συγκρότημα κατοικιών. Στην αρχή οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες των μονοκατοικιών δεν είχαν προσέξει κάτι περίεργο στη συμπεριφορά του νεοαφιχθέντος γείτονά τους, ο οποίος μετακόμισε στο νέο σπίτι μαζί με τη μητέρα του. Ομως, όταν ο 19χρονος άρχισε να κυκλοφορεί τα βράδια με γυναικεία ρούχα, τσάντα και παπούτσια, ξεκίνησαν αγώνα για να τον διώξουν!

Οι 10 ιδιοκτήτες (ανάμεσά τους άνθρωποι με υψηλή μόρφωση, πανεπιστημιακοί, επιχειρηματίες και οικογενειάρχες) συγκαλούσαν διαδοχικές γενικές συνελεύσεις για να αποφασίσουν με ποιον τρόπο θα έδιωχναν τον νεαρό από το «καθωσπρέπει» συγκρότημα. Στη συνέχεια απέστειλαν εξώδικο στον 19χρονο, ζητώντας του να εγκαταλείψει το σπίτι του και να μετακομίσει σε άλλη περιοχή. Ομως, το αυτί του νεαρού δεν… ίδρωνε και συνέχιζε να κάνει διπλή ζωή, ώσπου οι… άσπονδοι γείτονές του αποφάσισαν να κινηθούν δικαστικά εναντίον του.

Ερωτική «φωλιά»

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων, οι προσφεύγοντες υποστήριξαν, μεταξύ άλλων, πως, επιστρέφοντας τα ξημερώματα από τις νυχτερινές εξόδους του, ο 19χρονος μετέτρεπε την πολυτελή μεζονέτα του σε ερωτική «φωλιά», όπου μαζεύονταν όλοι οι φίλοι του και έκαναν φασαρία. Παράλληλα, χαρακτήρισαν προκλητική τη συμπεριφορά του νεαρού τραβεστί, ο οποίος αδιαφορούσε ακόμα και για το γεγονός ότι στο συγκρότημα κυκλοφορούν μικρά παιδιά. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να φέρουν αποδείξεις για όσα έλεγαν και το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα, σεβόμενο τις ερωτικές προτιμήσεις του εναγομένου.

«Η ερωτική ζωή και ο σεξουαλικός προσδιορισμός κάθε ατόμου συνιστούν θεμελιώδη στοιχεία της προσωπικότητάς του που διασφαλίζονται απόλυτα από το Σύνταγμα και τους νόμους. Οι ερωτικές επιλογές ενός προσώπου δεν μπορεί να αποτελούν κριτήριο για την επιβολή οιασδήποτε διάκρισης ή δυσμενούς αντιμετώπισής του. Η έννομη τάξη ορθά περιφρούρησε τα ανωτέρω αναπαλλοτρίωτα δικαιώματα, αναγνωρίζοντας την απόλυτη ελευθερία του προσώπου στον σεξουαλικό του αυτοπροσδιορισμό» δήλωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του 19χρονου Αριστείδης Καραμπασιάδης.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.




Μποζουκια Αθηνα