Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Πίτερ Φόντα εναντίον Τραμπ για το Μεταναστευτικό! «Να μπει ο γιος του σε κλουβί με παιδεραστές»

❱❱ Σε κλουβί με παιδεραστές θα έπρεπε να μπει ο 12χρονος γιος του Ντόναλντ Τραμπ, ο Μπάρον, ως αντίποινα για την απόφαση της κυβέρνησής του να τοποθετηθούν στα σύνορα σε κλουβιά τα παιδιά λαθρομεταναστών. Αυτή η άποψη ανήκει στον ηθοποιό Πίτερ Φόντα, ο οποίος τη διατύπωσε μέσω twitter, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να βγουν στους δρόμους 90.000.000 άνθρωποι για να διαμαρτυρηθούν για τη μεταναστευτική πολιτική του Τραμπ. «Πρέπει να αρπάξουμε τον Μπάρον Τραμπ από την αγκαλιά της μητέρας του και να τον βάλουμε σε κλουβί με παιδεραστές και να δούμε αν τότε η μητέρα του θα ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στον γιγάντιο μ***α που έχει παντρευτεί» έγραψε χαρακτηριστικά ο αδελφός της Τζέιν Φόντα που έχει πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων στην ταινία «Ξένοιαστος καβαλάρης».

Με άλλα tweets του δε επιτέθηκε και στον σύμβουλο του Τραμπ, τον Στέφεν Μίλερ, τον οποίο χαρακτήρισε παιδεραστή και Γκέμπελς, γράφοντας: «Μην αφήνετε τον παιδεραστή Στέφεν Γκέμπελς Μίλερ κοντά στα κοριτσάκια που χωρίζονται από τους γονείς τους».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...






Μποζουκια Αθηνα