Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Με καταγγελίες για νοθεία και επεισόδια με τρεις νεκρούς σε εκλογικό κέντρο έκλεισαν οι κάλπες στην Τουρκία

❱❱ Εν μέσω βίας και καταγγελιών για νοθεία έκλεισαν οι κάλπες των πρόωρων βουλευτικών και προεδρικών εκλογών στην Τουρκία, που θεωρούνταν ως το μεγαλύτερο τεστ επιβίωσης του «σουλτάνου» Ταγίπ Ερντογάν…….(που σύμφωνα με τα αποτελέσματα εκλέγεται πανίσχυρος πρόεδρος) στην εξουσία, από την άνοδό του σε αυτήν μέχρι σήμερα.

Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής σημειώθηκαν επεισόδια σε εκλογικό κέντρο της επαρχίας Ερζερούμ, όπου άγνωστοι άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ο τοπικός επικεφαλής του εθνικιστικού Καλού Κόμματος και άλλα δύο άτομα, ενώ οι τουρκικές Αρχές συνέλαβαν 10 αλλοδαπούς με την κατηγορία ότι προσποιούνταν τους διεθνείς παρατηρητές.

Εκκληση στους πολίτες

Την ίδια στιγμή ο κύριος υποψήφιος της αντιπολίτευσης στις τουρκικές προεδρικές εκλογές Μουχαρέμ Ιντζέ έκανε έκκληση στους πολίτες να μην εγκαταλείψουν τις κάλπες πριν υπογραφεί το τελικό αποτέλεσμα, ύστερα από πολυάριθμες καταγγελίες για απόπειρα νοθείας εκ μέρους του κυβερνώντος AKP.

Αν και αρχικά είχε απαγορευτεί η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων στα μέσα ενημέρωσης έως τις 9 το βράδυ, το ανώτατο δικαστήριο αποφάσισε άρση της απαγόρευσης λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα. Τα πρώτα αποτελέσματα από εκλογικά κέντρα της επαρχίας έδιναν προβάδισμα στον Ταγίπ Ερντογάν για την προεδρία, ωστόσο ιδιαίτερης σημασίας είναι οι κάλπες των μεγαλουπόλεων, και ειδικότερα της Κωνσταντινούπολης, που έχει τους περισσότερους ψηφοφόρους και επηρεάζει σημαντικά το αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση των ψηφοφόρων άγγιξε το 87%.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.





Μποζουκια Αθηνα