Η Γκουγκούση παίζει μπάλα μόνη της

❱❱ «Παίζει μπάλα μόνη της!» Ο λόγος για την καλλονή Δώρα Γκουγκούση, σύντροφο του ποδοσφαιριστή Στέφανου Κλάους Αθανασιάδη, που κλέβει τις εντυπώσεις και τα βλέμματα όπου κι αν εμφανιστεί!

Είτε στο πλευρό του αγαπημένου της είτε μόνη, η Δώρα με το καλλίγραμμο κορμί της και τη sexy… φυσιογνωμία της καταφέρνει να τραβά πάνω της τα φλας των φωτογράφων και την προσοχή του κοινού!

Αν πηγαίνει και στο γήπεδο, οι φίλαθλοι δύσκολα θα συγκεντρώνονται στον αγώνα! Ασχετα με το πώς παίζει ο καλός της και αν κερδίζει στα ματς, έχει κερδίσει την καρδιά μιας γυναίκας που πολλοί θα ήθελαν να έχουν στο πλευρό τους! Ο διεθνής επιθετικός και η κόρη του επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου είναι πολύ ταιριαστοί! Το ζευγάρι είναι μαζί αρκετά χρόνια, αλλά ο έρωτάς τους καλά κρατεί!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Αγγελική Ηλιάδη για τον Μπάμπη Λαζαρίδη: «Με κακοποιούσε άσχημα – Φοβόμουν να μη μου πάρει το παιδί»

Η Αγγελική Ηλιάδη προχωρά σε μια βαθιά προσωπική αποκάλυψη,...

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Ναταλία Λιονάκη: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε για τα χρήματα που δικαιούται από το ΣΕΗ

Η πρώτη αντίδραση της Ναταλίας Λιονάκη για τα χρήματα...