Ταγκό στην επίθεση

Σκληρό πόκερ της ΑΕΚ με τη Ρόμα για τον Αργεντινό φορ Πόνσε! Φεύγουν με το «καλημέρα» τα διαρκείαςΑπό τη
Μαρία Τσίχλα

Τρέλα με Πόνσε και διαρκείας στην ΑΕΚ! Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έχει ρίξει το βάρος στον Εζεκιέλ Πόνσε. 

Ο 21χρονος Αργεντινός επιθετικός ανήκει στη Ρόμα και αυτό που προσπαθούν να πετύχουν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» είναι ο δανεισμός του.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Ιταλούς και όλα δείχνουν «γάμο». Αλλωστε, επιθυμία των «κιτρινόμαυρων» είναι η υπόθεση να κλείσει άμεσα. Το «αγκάθι» που φρενάρει τη συμφωνία είναι η ρήτρα για την αγορά του το επόμενο καλοκαίρι. Φημολογείται ότι οι Ρωμαίοι θέλουν η οψιόν να τοποθετηθεί στα 7.000.000 ευρώ και οι ιθύνοντες της ΑΕΚ πιέζουν για να πέσει το ποσό στα 5.000.000 ευρώ. 

Θετικός στη μετακόμισή του στην Ελλάδα φέρεται ότι είναι και ο Λατίνος στράικερ, προκειμένου να διεκδικήσει μέσω της ΑΕΚ την προοπτική της συμμετοχής του στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν αλλά και για να κατακτήσει τίτλους. Ο Πόνσε πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη Λιλ, μετρώντας 32 συμμετοχές (εκ των οποίων οι 28 στο πρωτάθλημα), ενώ πέτυχε τρία (δύο στο πρωτάθλημα) γκολ και έδωσε και μία ασίστ. Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ έχει και άλλες εναλλακτικές επιλογές στη θέση του φορ σε περίπτωση που «στραβώσει» η υπόθεση Πόνσε. Στην «Ενωση» έχουν προταθεί ο Καρλίτος (επιθετικός, 28 χρονών) και ο Μαϊκόν Μάρκες (εξτρέμ, 28 χρονών). 

Την ίδια στιγμή που η διοίκηση των πρωταθλητών αναζητεί τους καλύτερους παίκτες για να στελεχώσει το ρόστερ, οι φίλαθλοι ανανέωσαν μέσα σε τρεις ημέρες 2.000 κάρτες διαρκείας, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ, δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στη διοίκηση.

Τέλος, ο Μανόλο Χιμένεθ σε συνέντευξή του στο Sport24.gr αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από την Ελλάδα και την ΑΕΚ: «Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι. Η μητέρα μου δεν ήταν καλά. Με αυτήν την κατάσταση κι αυτήν την απόσταση δεν αισθανόμουν άνετος. Είναι η μεγαλύτερη αιτία, για την οποία έλαβα την απόφαση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...