Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

«Δίνουμε φωνή στον πολίτη»

❱❱ Η Αμέλια Αναστασάκη μιλά για το «Εχουμε και λέμε» που παρουσιάζει με την Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη στο Νέο ΚανάλιΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Την κοινωνική, ανθρώπινη, αλλά και αισιόδοξη πλευρά της ζωής μάς μεταφέρουν από Δευτέρα έως Παρασκευή (15.00-18.30) οι Kρητικές Αμέλια Αναστασάκη και Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, μέσα από την εκπομπή τους «Εχουμε και λέμε» στο Νέο Κανάλι.

Η «Espresso» συνομίλησε με την Αμέλια, η οποία, πέρα από την καθημερινή μάχη της με την ενημέρωση, ετοιμάζει, σε συνεννόηση με τη διοίκηση του σταθμού, ακόμα μία παραγωγή, η οποία θα προβάλλεται κάθε Κυριακή, με σκοπό να βγάλει στο φως την ελληνική επιχειρηματικότητα και τους Ελληνες businessmen που διαπρέπουν στο εξωτερικό.

«Από το 2002 που εργάζομαι ως δημοσιογράφος την καρδιά μου έχει κλέψει ξεκάθαρα η ενημέρωση. Στα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Alter, στην ΕΡΤ, στο Mega, στο Ε, κάλυπτα το ελεύθερο ρεπορτάζ που θεωρώ τη βάση όλων των ρεπορτάζ και μετέπειτα ήμουν διαπιστευμένη στο υπουργείο Εργασίας. Αγαπώ την ειδησεογραφία και την επικαιρότητα και τώρα στο Νέο Κανάλι έχω στόχο, μαζί βέβαια με τη συνάδελφό μου, να δώσουμε φωνή στον Ελληνα πολίτη» μας λέει.

«Η παραγωγή έχει κοινωνικό προφίλ και εστιάζει σε όλα τα θέματα που απασχολούν τον κόσμο, από το Ασφαλιστικό και τα εθνικά ζητήματα, μέχρι την εγκληματικότητα. Σήμερα ο Ελληνας, βλέποντας δυστυχώς να γίνονται περικοπές από παντού, σε μισθούς και συντάξεις, δεν ελπίζει πουθενά και έχει απαξιώσει το πολιτικό σύστημα» τονίζει η δημοσιογράφος, η οποία έχει ζήσει μεγάλες δυσκολίες σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Δεν το έβαλα κάτω»

«Στην καριέρα μου έζησα το λουκέτο τριών σταθμών, του Alter, της ΕΡΤ, του Mega, και ποτέ δεν το έβαλα κάτω. Πάντα έλεγα ‟“πάμε ξανά από την αρχήˮ και είχα στο μυαλό μου την οικογένειά μου. Από τη στιγμή που έχω μια εξάχρονη κόρη να αναθρέψω πρέπει να είμαι δυνατή και να έχω δικλίδες ασφαλείας. Γι’ αυτό, καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, κοιτούσα να διατηρώ και μια δεύτερη δουλειά. Ετσι, παράλληλα με το Νέο Κανάλι εργάζομαι και στο CNN Greece, το οποίο είναι ένα μάχιμο ζωντανό διαδικτυακό κανάλι. Εγώ καλύπτω θέματα που αφορούν την οικονομία, αλλά και την παρουσίαση μεγάλων ελληνικών και ξένων εταιριών στον κόσμο». Πρόθεση της δημοσιογράφου και της διευθύντριας προγράμματος Ράνιας Ματαφιά είναι να στηθεί άμεσα και μια εκπομπή για την ελληνική επιχειρηματικότητα.

«Είμαστε σε συζητήσεις με τη διοίκηση του σταθμού για να βγάλουμε μπροστά εταιρίες που μέσα σε αυτή την οικονομική λαίλαπα κάνουν θαύματα. Ηδη μια μεγάλη ελληνική εταιρία καλλυντικών εξαγοράστηκε κατά το ήμισυ από μια τεράστια αντίστοιχη εταιρία του εξωτερικού. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν συνάντησα ένα νέο παιδί, το οποίο σκέφτηκε πώς μπορεί να αξιοποιήσει τα φύκια του ελληνικού βυθού. Με αφορμή την αισιοδοξία όλων αυτών των επιχειρηματιών που συναντώ, πήρα κι εγώ την απόφαση και άνοιξα ένα μαγαζί για την ευεξία και την ομορφιά, το Amelia Anastasaki Nails, στη Γλυφάδα, και έχω τη χαρά να το προτιμούν οι πελάτες μου για ένα βασικό του πλεονέκτημα: την καθαριότητα!»

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...