Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

«Δίνουμε φωνή στον πολίτη»

❱❱ Η Αμέλια Αναστασάκη μιλά για το «Εχουμε και λέμε» που παρουσιάζει με την Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη στο Νέο ΚανάλιΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Την κοινωνική, ανθρώπινη, αλλά και αισιόδοξη πλευρά της ζωής μάς μεταφέρουν από Δευτέρα έως Παρασκευή (15.00-18.30) οι Kρητικές Αμέλια Αναστασάκη και Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, μέσα από την εκπομπή τους «Εχουμε και λέμε» στο Νέο Κανάλι.

Η «Espresso» συνομίλησε με την Αμέλια, η οποία, πέρα από την καθημερινή μάχη της με την ενημέρωση, ετοιμάζει, σε συνεννόηση με τη διοίκηση του σταθμού, ακόμα μία παραγωγή, η οποία θα προβάλλεται κάθε Κυριακή, με σκοπό να βγάλει στο φως την ελληνική επιχειρηματικότητα και τους Ελληνες businessmen που διαπρέπουν στο εξωτερικό.

«Από το 2002 που εργάζομαι ως δημοσιογράφος την καρδιά μου έχει κλέψει ξεκάθαρα η ενημέρωση. Στα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Alter, στην ΕΡΤ, στο Mega, στο Ε, κάλυπτα το ελεύθερο ρεπορτάζ που θεωρώ τη βάση όλων των ρεπορτάζ και μετέπειτα ήμουν διαπιστευμένη στο υπουργείο Εργασίας. Αγαπώ την ειδησεογραφία και την επικαιρότητα και τώρα στο Νέο Κανάλι έχω στόχο, μαζί βέβαια με τη συνάδελφό μου, να δώσουμε φωνή στον Ελληνα πολίτη» μας λέει.

«Η παραγωγή έχει κοινωνικό προφίλ και εστιάζει σε όλα τα θέματα που απασχολούν τον κόσμο, από το Ασφαλιστικό και τα εθνικά ζητήματα, μέχρι την εγκληματικότητα. Σήμερα ο Ελληνας, βλέποντας δυστυχώς να γίνονται περικοπές από παντού, σε μισθούς και συντάξεις, δεν ελπίζει πουθενά και έχει απαξιώσει το πολιτικό σύστημα» τονίζει η δημοσιογράφος, η οποία έχει ζήσει μεγάλες δυσκολίες σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Δεν το έβαλα κάτω»

«Στην καριέρα μου έζησα το λουκέτο τριών σταθμών, του Alter, της ΕΡΤ, του Mega, και ποτέ δεν το έβαλα κάτω. Πάντα έλεγα ‟“πάμε ξανά από την αρχήˮ και είχα στο μυαλό μου την οικογένειά μου. Από τη στιγμή που έχω μια εξάχρονη κόρη να αναθρέψω πρέπει να είμαι δυνατή και να έχω δικλίδες ασφαλείας. Γι’ αυτό, καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, κοιτούσα να διατηρώ και μια δεύτερη δουλειά. Ετσι, παράλληλα με το Νέο Κανάλι εργάζομαι και στο CNN Greece, το οποίο είναι ένα μάχιμο ζωντανό διαδικτυακό κανάλι. Εγώ καλύπτω θέματα που αφορούν την οικονομία, αλλά και την παρουσίαση μεγάλων ελληνικών και ξένων εταιριών στον κόσμο». Πρόθεση της δημοσιογράφου και της διευθύντριας προγράμματος Ράνιας Ματαφιά είναι να στηθεί άμεσα και μια εκπομπή για την ελληνική επιχειρηματικότητα.

«Είμαστε σε συζητήσεις με τη διοίκηση του σταθμού για να βγάλουμε μπροστά εταιρίες που μέσα σε αυτή την οικονομική λαίλαπα κάνουν θαύματα. Ηδη μια μεγάλη ελληνική εταιρία καλλυντικών εξαγοράστηκε κατά το ήμισυ από μια τεράστια αντίστοιχη εταιρία του εξωτερικού. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν συνάντησα ένα νέο παιδί, το οποίο σκέφτηκε πώς μπορεί να αξιοποιήσει τα φύκια του ελληνικού βυθού. Με αφορμή την αισιοδοξία όλων αυτών των επιχειρηματιών που συναντώ, πήρα κι εγώ την απόφαση και άνοιξα ένα μαγαζί για την ευεξία και την ομορφιά, το Amelia Anastasaki Nails, στη Γλυφάδα, και έχω τη χαρά να το προτιμούν οι πελάτες μου για ένα βασικό του πλεονέκτημα: την καθαριότητα!»

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα