Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι και ελαστικοί, ώστε να μπορέσετε να λάβετε βοήθεια από τους συνεργάτες αλλά…

ΚΡΙΟΣ: Γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι και ελαστικοί, ώστε να μπορέσετε να λάβετε βοήθεια από τους συνεργάτες αλλά και τον σύντροφό σας αυτή την περίοδο, που είναι γεμάτη υποχρεώσεις και εργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να έχετε τη διάθεση να βάλετε καινούργιους στόχους, αλλά πρέπει πρώτα να κάνετε προσεκτικούς υπολογισμούς, ώστε να μη διακυβεύονται τα οικονομικά σας. Καταφέρατε να πετύχετε να δίνετε και να παίρνετε ισότιμα, οπότε σταματήστε να γκρινιάζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακολουθήστε την κοινή λογική σε αυτά που επιδιώκετε και μετριάστε κάπως τις προσδοκίες σας για να μη στενοχωριέστε όταν δεν μπορούν να εκπληρωθούν όλα τα όνειρά σας. Αναγνωρίστε στην αγάπη το χάρισμα που έχει να γιατρεύει τις πληγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες για να επιδιώξετε καλύτερους όρους εργασίας, προχωρώντας προσεκτικά και με αργά βήματα και θα διαπιστώσετε ότι δεν θα μείνετε παραπονεμένοι.

ΛΕΩΝ: Σεβαστείτε τα συμφέροντα και τον χώρο των άλλων, μια που εσείς θα έχετε σημαντική ηθική και πρακτική στήριξη από την πλευρά ατόμων που πιστεύουν σε εσάς και έχουν κύρος. Αλλάξτε τακτική και μην παίζετε παιχνίδια δύναμης, γιατί θα χάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προωθήστε την αναδιοργάνωση των επαγγελματικών και των κοινωνικών σας θεμάτων, προχωρώντας με βάση κάποιο σχέδιο, και όχι ακροβατώντας με πιθανά σενάρια. Μεταδώστε στους συνεργάτες σας τον ενθουσιασμό που έχετε αυτές τις ημέρες.

ΖΥΓΟΣ: Εκτός από τόλμη, χρειάζεστε και τα μέσα για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν. Δώστε, λοιπόν, σημασία στις λεπτομέρειες, γιατί κι αυτές παίζουν τον ρόλο τους. Εάν υπάρχουν κάποιοι που σας αμφισβητούν, δώστε τους πιο πειστικές αποδείξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσετε στεγανά στις σχέσεις σας, δημιουργήστε τις βάσεις μιας σωστής επικοινωνίας για να αποκτήσετε τη σύμπνοια και τη στήριξη των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μελετήστε τα τωρινά δεδομένα της ζωής σας για να κάνετε βαθιές τομές σε όλα με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα, μια που οι εξαρτήσεις είναι καλές μόνο μέχρι ενός ορίου. Μην πειραματίζεστε με φιλικές σχέσεις που έχουν αποδείξει εδώ και καιρό ότι είναι ανθεκτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νιώστε αυτάρκεις τώρα που φαίνεται να ευνοήστε στον επαγγελματικό και τον οικονομικό σας τομέα, δημιουργώντας παράλληλα μια νέα τάξη πραγμάτων. Εάν δεν μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις, ζητήστε περισσότερο χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σκέψη που κάνετε και δεν βλάπτει άλλους δείχνει ότι φροντίζετε τον εαυτό σας. Συνεχίστε έτσι, ακόμα και αν κάποιοι σάς πουν εγωιστές και ατομιστές. Μην απομονώνεστε τελείως, χάνοντας την επαφή με τον πραγματικό κόσμο.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να μην υπάρχουν θύτες και θύματα, δημιουργείστε σχέσεις εμπιστοσύνης και μετά ασχοληθείτε με θέματα συμπεριφοράς δική σας ή του περιβάλλοντός σας. Μην το βάζετε κάτω, αν οι προσπάθειές σας να πείσετε κάποιον συνεργάτη σας αποδειχτούν άκαρπες.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...