Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Εξι χρόνια φυλάκιση σε πρώην της Αβας Γαλανοπούλου

❱❱ Της είχε αρπάξει 1.240.000 €Πανευτυχής και δικαιωμένη για την αίσια έκβαση της δικαστικής διαμάχης που είχε με πρώην σύντροφό της, τον οποίο κατήγγειλε ότι της καταχράστηκε το ιλιγγιώδες ποσό του 1.240.000 ευρώ, δήλωσε η Αβα Γαλανοπούλου έξω από τα δικαστήρια της Λάρισας. Λίγο νωρίτερα, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τού είχε επιβάλει ποινή φυλάκισης έξι ετών με αναστολή, στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του για τρία χρόνια και άμεση καταβολή 250.000 ευρώ στη γνωστή ηθοποιό.

«Νιώθω ευτυχισμένη και δικαιωμένη. Είχα πει ότι εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη και αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο. Τους ευχαριστώ πολύ, μα πιο πολύ τον δικηγόρο μου, τον Δημοσθένη Πέππα, που είναι για εμένα ο φύλακας-άγγελός μου και που έδωσε έναν πραγματικό αγώνα τόσο καιρό προκειμένου να δικαιωθώ» δήλωσε με φωνή που έτρεμε η κυρία Γαλανοπούλου. Κατά την έναρξη της πολύκροτης δίκης, πριν από λίγες εβδομάδες, η ηθοποιός είχε περιγράψει στους δικαστές την ερωτική παγίδα που της είχε στήσει ο κατηγορούμενος, τον οποίο μάλιστα θεωρούσε «άντρα της ζωής της». Ομως, την οδήγησε σε οικονομική και επαγγελματική καταστροφή, αλλά και ψυχολογική κατάρρευση. Επί δύο ώρες ξετύλιγε ενώπιον της έδρας το κουβάρι της ερωτικής ιστορίας που την έφερε στα πρόθυρα της κατάθλιψης, αλλά και της νευρικής ανορεξίας, αφού είχε φτάσει να ζυγίζει μόλις 48 κιλά!

«Τον ερωτεύτηκα, ήταν ο άνθρωπός μου, τον εμπιστεύτηκα απόλυτα…» είχε πει με βουρκωμένα μάτια, χωρίς να κοιτάζει τον κατηγορούμενο που καθόταν στο εδώλιο, τον οποίο είχε γνωρίσει το 2006 όταν εκείνος πήγε να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι, αλλά έξι μήνες μετά η Αβα Γαλανοπούλου ανακάλυψε ότι εκείνος ήταν παντρεμένος με άλλη γυναίκα και μάλιστα πατέρας μιας κόρης! Ομως, έχοντάς του εμπιστοσύνη συνέχισε να του δίνει μεγάλα χρηματικά ποσά για να τα επενδύσει, καθώς νόμιζε ότι ο σύντροφός της ήταν λογιστής με εμπειρία στις επενδύσεις. «Θα τα πάρουμε τα χρήματα και άμεσα. Δεν επιθυμούσαμε καμία εκδίκηση. Θέλαμε η ενοχή να πείσει αυτόν τον άνθρωπο ότι πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα ή έστω μέρος αυτών, αν δεν τα έχει όλα. Να φροντίσει και τη σύντροφο που είχε να την τιμήσει και ουσιαστικά να τιμήσει τον εαυτό του» τόνισε ο δικηγόρος της Δημοσθένης Πέππας.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα