Γενέθλια στη φυλακή για τον Κούκλατζη

❱❱ Στο κελί του στη φυλακή της Αδριανούπολης, όπου κρατείται αναίτια από τις 2 Μαρτίου, θα περάσει τα γενέθλιά του ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης (φωτό). Ωστόσο, δεν έχει χάσει το κουράγιο του, όπως αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή ο άνθρωπος με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί.
«Ο Δημήτρης είναι καλά, όσο μπορεί κάποιος που είναι κλεισμένος σε λίγα τετραγωνικά μέτρα» είπε. «Σε κάθε συνάντηση με τους γονείς του δείχνει δυνατός. Δεν έχει χάσει την ελπίδα του» πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας πως στις φυλακές «του συμπεριφέρονται πολύ καλά, δεν υπάρχει κανένα παράπονο».

Σημάδια κόπωσης

Γονείς και φίλοι περιμένουν αγωνιωδώς την Παρασκευή, δηλαδή την ημέρα επισκεπτηρίου στην Αδριανούπολη.
«Οι γονείς του Δημήτρη αντέχουν. Προσπαθούν να είναι δυνατοί. Δυστυχώς όμως τα σημάδια της κόπωσης γίνονται ολοένα και πιο εμφανή. Μετά την τελευταία απόφαση δεν είπαν τίποτα» είπε, προσθέτοντας πως η οικογένεια ζητεί από την τουρκική πλευρά να απαγγελθεί επιτέλους κατηγορία.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας Φώτης Κουβέλης εξέφρασε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο να παραμείνουν προφυλακισμένοι για 18 μήνες, αποκάλυψε ότι δεν επετράπη στην ελληνική πλευρά να εκπροσωπηθεί στον έλεγχο των κινητών τους και επανέλαβε ότι δεν τίθεται ζήτημα ανταλλαγής τους με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς. 

Μιλώντας στη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος κατηγόρησε την Τουρκία ότι παραβιάζει το άρθρο 6 της Σύμβασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για δίκαιη δίκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της – Η πιπίλα και τα ροζ τριαντάφυλλα

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Μίνα Καραμήτρου: Το μήνυμα όλο νόημα στον αέρα και η απουσία Στραβελάκη

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, η Μίνα Καραμήτρου βρέθηκε μόνη...