Χειροπέδες σε «νταή» δικηγόρο που έβρισε τροχονόμους

❱❱ Στη θέση των πελατών του ως… κατηγορούμενος θα βρεθεί σύντομα ένας «νταής» δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρεται ότι προκάλεσε επεισόδιο σε βάρος τροχονόμων στον Βόλο, όπου βρισκόταν πιθανότατα για δικαστική υπόθεση, με αποτέλεσμα να καταλήξει με χειροπέδες!Απ’ όσα έγιναν γνωστά, το περιστατικό εκτυλίχτηκε το πρωί της περασμένης Δευτέρας στην οδό Βόλου – Βελεστίνου, στον κόμβο του Σέσκλου, στο ρεύμα εισόδου προς Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα άρχισαν όταν οι άνδρες της Τροχαίας Βόλου έκαναν σήμα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη, να σταματήσει για έλεγχο, καθώς είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα (ενώ το όριο στο σημείο του δρόμου είναι τα 60 χιλιόμετρα) και δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Ομως εκείνος αρνήθηκε να συμμορφωθεί και μίλησε με προκλητικό τρόπο στους αστυνομικούς, όταν εκείνοι του έδωσαν κλήση για παράβαση.

Μάλιστα, φέρεται ότι κάποια στιγμή τούς είπε: «Αϊ στο διάολο, γράψτε!», με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου για εξύβριση.

Εκεί ο… αμετανόητος δικηγόρος κατέθεσε και ο ίδιος μήνυση για ψευδή βεβαίωση κατά των τροχονόμων, υποστηρίζοντας ότι δεν διέπραξε τις παραβάσεις που βεβαίωσαν. Ο δικαστικός λειτουργός, πάντως, δεν του χαρίστηκε και του άσκησε δίωξη, ορίζοντας ρητή δικάσιμο. Στη συνέχεια, έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Παντρεύεται ο γιος του Νότη Σφακιανάκη

Ο γιος του Νότη Σφακιανάκη, Απόλλωνας παντρεύεται. Η οικογένεια του τραγουδιστή πέρασε δύσκολες στιγμές με την απώλεια της συζύγου του Νότη Σφακιανάκη και πρόσφατα με τον θάνατο της αδελφής του.

Αγνώριστη η Δήμητρα Στογιάννη – Άλλαξε το λουκ των μαλλιών της

Η Δήμητρα Στογιάννη άφησε πίσω της το μαύρο μαλλί και έγινε κοκκινομάλλα. Η καταξιωμένη ηθοποιός πόσταρε φωτογραφίες με το νέο της λουκ και έγραψε

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Πανόπουλος

Ο Πάνος Πανόπουλος έφυγε από τη ζωή. Τη δυσάρεστη είδηση για την απώλεια του θανάτου έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ποστ του στα social media.

Οι Metallica «αλληθώρισαν» με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ο frontman των Metallica πόζαρε με τον γιο της...

Γαμοβάφτιση με all star νονούς και κουμπάρους!

Ο Πάνος Βλάχος, η Δανάη Παππά και ο Γιώργος...