Εισιτήρια για γερά πορτοφόλια για το live του Μπράιαν Φέρι στο Ηρώδειο

❱❱ Ιδιαίτερα τσουχτερά είναι τα εισιτήρια που θα κληθούν να πληρώσουν οι φανατικοί θαυμαστές του «δανδή της ροκ», όπως τον αποκαλούν, για να παρακολουθήσουν την προγραμματισμένη για τις…… 11 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού συναυλία του, αφού ακόμη και τα εισιτήρια για τους ανέργους (με την απαραίτητη επίδειξη κάρτας) κοστίζουν 22 ευρώ!

Τα φθηνά… 49,50 ευρώ!

Οπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια εταιρία, τα εισιτήρια γενικής εισόδου (τα φθηνότερα δηλαδή) που αφορούν το άνω διάζωμα τιμώνται στα 49,50 ευρώ, ενώ όσο κατηφορίζει κανείς στο Ηρώδειο οι τιμές παίρνουν την… ανιούσα.

Ετσι, στο κάτω διάζωμα Β’ ζώνη οι θεατές θα κληθούν να πληρώσουν 82,50 ευρώ, στην Α’ ζώνη 110 ευρώ, ενώ στη διακεκριμένη ζώνη 132 ευρώ. Οσο για τους φοιτητές, όσοι επιλέξουν να δουν τον Μπράιαν Φέρι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν 33 ευρώ!

Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει στις 24 Ιουλίου, ενώ η συναυλία της Αθήνας προηγείται εκείνης που θα δώσει ο Βρετανός ερμηνευτής στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Δάσους, στις 13 Σεπτεμβρίου.

Ο 72χρονος τραγουδιστής επιτυχιών όπως οι «Slave to love», «The right stuff» και «Kiss and tell» έχει επισκεφθεί πολλάκις τη χώρα μας για συναυλίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Παντρεύεται ο γιος του Νότη Σφακιανάκη

Ο γιος του Νότη Σφακιανάκη, Απόλλωνας παντρεύεται. Η οικογένεια του τραγουδιστή πέρασε δύσκολες στιγμές με την απώλεια της συζύγου του Νότη Σφακιανάκη και πρόσφατα με τον θάνατο της αδελφής του.

Αγνώριστη η Δήμητρα Στογιάννη – Άλλαξε το λουκ των μαλλιών της

Η Δήμητρα Στογιάννη άφησε πίσω της το μαύρο μαλλί και έγινε κοκκινομάλλα. Η καταξιωμένη ηθοποιός πόσταρε φωτογραφίες με το νέο της λουκ και έγραψε

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Πανόπουλος

Ο Πάνος Πανόπουλος έφυγε από τη ζωή. Τη δυσάρεστη είδηση για την απώλεια του θανάτου έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ποστ του στα social media.

Οι Metallica «αλληθώρισαν» με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ο frontman των Metallica πόζαρε με τον γιο της...

Γαμοβάφτιση με all star νονούς και κουμπάρους!

Ο Πάνος Βλάχος, η Δανάη Παππά και ο Γιώργος...