Η Μαντόνα αγκαλιά με τον γιο της στο ορφανοτροφείο όπου τον γνώρισε

❱❱ H Μαντόνα, η οποία ταξίδεψε με τα παιδιά της στο Μαλάουι, ανέβασε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία που τη δείχνει αγκαλιά με τον γιο της Ντέιβιντ μπροστά στην κούνια του ορφανοτροφείου όπου τον γνώρισε πριν από 12 χρόνια. Το αγόρι, που είναι πια πανύψηλο, χαμογελαστό και εμφανώς προστατευτικό απέναντι στη «βασίλισσα της ποπ», υιοθετήθηκε το 2006, όταν η Μαντόνα ταξίδεψε στο Μαλάουι και ίδρυσε εκεί τη φιλανθρωπική οργάνωση Raising Malawi.

Η διαδικασία της υιοθεσίας ολοκληρώθηκε το 2008. Η αναμνηστική φωτογραφία τους έρχεται λίγες μέρες αφότου η τραγουδίστρια ανέβασε ένα στιγμιότυπο που τη δείχνει και με τα έξι παιδιά της για να σηματοδοτήσει την επέτειο από την ίδρυση του παιδιατρικού νοσοκομείου στη χώρα, στο οποίο έδωσε το όνομα της επίσης υιοθετημένης κόρης της, Μέρσι.

Η μικρή υιοθετήθηκε το 2009, ενώ η οικογένεια μεγάλωσε με τον ερχομό της Εσθερ και της Στέλλα το 2017. Τα πράγματα ήταν πολύ πιο βατά στην τελευταία υιοθεσία για τη σταρ, η οποία στις δύο πρώτες είχε κατηγορηθεί ότι χρησιμοποιεί το στάτους και τη διασημότητά της για να «απαγάγει» παιδιά φτωχών από το Μαλάουι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...

Η αποκάλυψη του Λιάγκα: Ποιος πήγε να τον χτυπήσει και τον έσωσε ο Μπάμπης Λαζαρίδης;

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη σύμφωνα με την οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον αείμνηστο Μπάμπη Λαζαρίδη ο παρουσιαστής έκανε μία αποκάλυψη.

Η όμορφη κυρία είναι σύζυγος Έλληνα παρουσιαστή

Ο φωτογραφικός μας φακός τους εντόπισε στο θέατρο Παλλάς όπου πήγαν να δουν την παράσταση «Αλεξάνδρεια».

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»