Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Ποιο πένθος; Παύλος, Σαντάλ και τέκνα σε κρουαζιέρα στα νησιά!

❱❱ Στα ελληνικά νησιά ο πρίγκιπας Παύλος μετά συζύγου και τέκνωνΤο εθνικό πένθος στο οποίο είχε βυθιστεί την προηγούμενη εβδομάδα η χώρα δεν χάλασε ούτε τα σχέδια ούτε τις διακοπές του πρίγκιπα Παύλου, της συζύγου του Μαρί Σαντάλ και των πέντε τέκνων τους. Ακόμη και όταν η τραγωδία τούς βρήκε στη μέση της κρουαζιέρας τους, δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν τις διακοπές τους, γιορτάζοντας, έστω και χωρίς φρου φρου και αρώματα, τα γενέθλια της Μαρίας Ολυμπίας. 

Το ζεύγος και τα τέκνα του ήρθαν στην Ελλάδα στα μέσα Ιουλίου. Η κρουαζιέρα τους με ιστιοπλοϊκό στα νησιά του Αιγαίου ξεκίνησε από τη Σίφνο, κατόπιν πέρασαν λίγες μέρες στην Αντίπαρο και ο επόμενος προορισμός τους ήταν η αγαπημένη τους Μύκονος, όπου γιόρτασαν τα 22α γενέθλια της Μαρίας Ολυμπίας στις 25 Ιουλίου, δίχως τυμπανοκρουσίες (αυτό θα έλειπε), αφού επρόκειτο για τη δεύτερη μέρα του εθνικού πένθους.

Καθόλου τυχαία μια ανέμελη ανάρτηση που έκανε η κοπέλα μία μέρα αργότερα έγινε αφορμή για να δεχτεί έντονη κριτική στα social media. Η ξανθιά και ατίθαση πριγκιποπούλα σε γενικές γραμμές έχει συνετιστεί σε ό,τι αφορά τις αναρτήσεις της στο Instagram και πλέον δεν ανεβάζει προκλητικές εικόνες με άσεμνες χειρονομίες, όπως το περιβόητο κ@λ@δάχτυλο που έγινε θέμα σε εγχώρια και διεθνή media.

Μετά τη Μύκονο η πολυμελής οικογένεια «γαλαζοαίματων» επέστρεψε στην Αντίπαρο κι από κει, πάλι με σκάφος, επισκέφτηκαν το βράδυ της Τρίτης ξανά τη Σίφνο, όπου τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στον φημισμένο Πλατύ Γιαλό. Στον παραδοσιακό οικισμό δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έκανε σε όσους τους αντιλήφθηκαν το γεγονός ότι κυκλοφορούσαν χωρίς συνοδούς και ασφάλεια.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.






Μποζουκια Αθηνα