Πέμπτη, 7 Αυγούστου, 2025

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε γιατί είπε «ναι» στο να φανεί το… γατάκι...

Υστερα από τρεις δεκαετίες η Σάρον Στόουν αποκάλυψε τον...

Η Σαράφογλου είναι η «εκλεκτή» της ΕΡΤ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Η Μαρία Σαράφογλου από τον ΑΝΤ1, στην ΕΡΤ; Αυτή...

Σπυροπούλου και Μενεγάκη δεν… σκάνε που δεν βρίσκονται μπροστά στις κάμερες

Σπυροπούλου και Μενεγάκη δεν... πολυσκάνε για την απουσία τους...

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον και τα… κοράκια

«Τρώνε τα λεφτά μου» υποστηρίζει ουσιαστικά η κόρη του...

«Καλό παιδί ο Μπιν Λάντεν»

❱❱ Η μάνα του «εγκεφάλου» της 11ης Σεπτεμβρίου σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της! «Παρασύρθηκε από κακές παρέες»Σχεδόν 17 χρόνια μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, η μητέρα του Οσάμα Μπιν Λάντεν λύνει πρώτη φορά τη σιωπή της, περιγράφοντας τον «εγκέφαλο» της Αλ Κάιντα ως ένα καλό, ντροπαλό παιδί, που παρασύρθηκε από κακές παρέες.

«Ηταν ένα πολύ καλό παιδί μέχρι που γνώρισε κάποια άτομα, τα οποία λίγο ως πολύ του έκαναν πλύση εγκεφάλου στα 20 του» λέει η Αλια Γκανέμ στη συνέντευξή της στον «Guardian», ρίχνοντας τις ευθύνες για την αλλαγή της προσωπικότητάς του στους ανθρώπους που γνώρισε στο πανεπιστήμιο της Τζέντα, όπου σπούδαζε οικονομικά.

«Μπορείς να το πεις και αίρεση. Συγκέντρωναν χρήματα για τον σκοπό τους. Πάντα του έλεγα να μείνει μακριά από αυτούς, αλλά δεν παραδεχόταν ποτέ του τι έκανε σε μένα, γιατί με αγαπούσε πολύ» προσθέτει.

Η 75χρονη γυναίκα υποστηρίζει μάλιστα ότι δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό της ότι το παιδί της θα μπορούσε να γίνει τζιχαντιστής, γι’ αυτό ταράχτηκε πολύ όταν το συνειδητοποίησε.

Η τελευταία της συνάντηση με τον πρωτότοκό της Οσάμα ήταν το 1999 στο Αφγανιστάν, σε μια βάση έξω από την Κανταχάρ.

«Ηταν ένα μέρος κοντά στο αεροδρόμιο, που είχαν καταλάβει από τους Ρώσους. Ηταν πολύ χαρούμενος που μας δέχτηκε. Μας έκανε κάθε μέρα ξενάγηση. Σκότωσε ένα ζώο, κάναμε γιορτή και κάλεσε όλο τον κόσμο» θυμάται.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πατήρ, υιός και… πρώην στη Μύκονο

Ακόμα μια χρονιά ο Ιταλός επικεφαλής της ομάδας Alpine...

Μοντέλο του «GNTM» με sugar daddy εφοπλιστή

Oύτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα φανταζόταν...

Οικονομάκου φουλ στο ρετούς για σαφάρι μετά του Τσερέλα της

Με... όπλο τα φίλτρα και το ρετούς επιδόθηκε σε...

Ανασχηματισμός με νυν & πρώην πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών

Ποιες και ποιοι πρώην και νυν πορνοστάρ θα μπορούσαν,...

Μύκονος: Ο Μπέος που πάει νωρίς για νάνι και οι ξενύχτηδες

Και μπορεί, οι jet setters που πάρταραν στο event...