«Κινδύνεψε σοβαρά η ζωή μου»

❱❱ Η εξομολόγηση του Ακη Σακελλαρίου μόλις βγήκε από την Εντατική«Το μόνο που ξέρω είναι ότι κινδύνεψε η ζωή μου σοβαρά και ότι κοιμόμουν συνεχόμενα δέκα μέρες». 

Ο Ακης Σακελλαρίου βγήκε την Τρίτη από την Εντατική, ξεπερνώντας τον κίνδυνο που διέτρεχε η ζωή του αφότου διαγνώστηκε με τη νόσο των λεγεωναρίων, και εξομολογήθηκε στον καλό του φίλο και δημοσιογράφο Μάκη Προβατά τα λίγα που θυμόταν από τη νοσηλεία του. Μάλιστα, του έδωσε… παραγγελιά να τα δημοσιεύσει: «Μάκη, γράψε πέντε, δέκα σειρές εσύ από πρώτο χέρι» του είπε.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός συνάντησε τον ηθοποιό στο δωμάτιο όπου μεταφέρθηκε ύστερα από 10 ημέρες στη ΜΕΘ και, μεταξύ άλλων, ο Ακης Σακελλαρίου τού εξομολογήθηκε: «Δεν είχα συναίσθηση ούτε για ένα λεπτό, ούτε είδα όνειρα αυτές τις δέκα μέρες, είτε μου έλεγαν ότι κοιμόμουν δέκα μέρες είτε ότι κοιμόμουν δέκα λεπτά θα μου φαινόταν το ίδιο λογικό». Ο Μάκης Προβατάς δημοσίευσε τις δηλώσεις του στην «Athens Voice».

Ο πρωταγωνιστής του μιούζικαλ «Mamma mia!» επανήλθε και ημέρα με την ημέρα αναρρώνει. «Το μόνο που ξέρω είναι ότι κινδύνεψε η ζωή μου σοβαρά και ότι στην Εντατική αυτό που συνέβη ήταν ότι κοιμόμουν συνεχόμενα δέκα μέρες» επανέλαβε, σαν να μην πίστευε και ο ίδιος όσα συνέβησαν ξαφνικά, από τη μια στιγμή στην άλλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Πολεοδομική «βόμβα» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Αποκάλυψη της Espresso με ντοκουμέντα

Είναι το γνωστότερο ξενοδοχείο-φάντασμα της Ελλάδας. Από τη δεκαετία...

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»