Μίνι τουρ στο Ιόνιο για τη Νικολέττα Καρρά και τον σύζυγό της

❱❱ Μπορεί η Νικολέττα Καρρά να βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία με τη θεατρική παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όπου κρατά έναν από τους βασικούς ρόλους, ωστόσο…

… ανάμεσα στους διάφορους σταθμούς φροντίζει να ξεκλέβει λίγο χρόνο για στιγμές χαλάρωσης με τον σύζυγό της Φώτο Πιττάτζη.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι απέδρασε στο Ιόνιο κάνοντας ένα μίνι τουρ σε Σύβοτα, Παξούς και Αντίπαξους, από το οποίο η Νικολέττα μοιράστηκε ειδυλλιακά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς φίλους της. Η ηθοποιός δεν περιορίστηκε φυσικά σε «κλικ» τοπίων, αλλά ανέβασε στο Instagram και φωτογραφίες της ίδιας με μαγιό, φανερώνοντας τις τέλειες αναλογίες της.

«Είμαι φτιαγμένη για ηλιόλουστες ημέρες» σχολίασε κάτω από τις αναρτήσεις της, στις οποίες ποζάρει πάνω σε ένα μικρό σκάφος σαν άλλη σταρ του Χόλιγουντ.

Σε ρόλο φωτογράφου

Ο άντρας της (προφανώς και φωτογράφος της) την απαθανάτισε επίσης μέσα στη θάλασσα, την ώρα που χαλάρωνε ξαπλωμένη ανάσκελα στο νερό, με κλειστά τα μάτια, σε απόλυτη χαλάρωση.

Το ζευγάρι, που μετράει πέντε χρόνια έγγαμου βίου, κατέλυσε σε πολυτελές ξενοδοχείο με θέα τη θάλασσα. Βεβαίως έχουν πλέον επιστρέψει στην Αθήνα, καθώς η Νικολέττα έχει απόψε παράσταση στη Σαρωνίδα, αύριο στη Χαλκίδα και την Κυριακή στο Χαλκούτσι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Πολεοδομική «βόμβα» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Αποκάλυψη της Espresso με ντοκουμέντα

Είναι το γνωστότερο ξενοδοχείο-φάντασμα της Ελλάδας. Από τη δεκαετία...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...