Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Πήρε Βίτορ!

Η «Ενωση» ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου! Αγωνία για τον Μάνταλο

Κορυφώνεται η αγωνία για τη συμμετοχή του Πέτρου Μάνταλου στον αυριανό κρίσιμο αγώνα με τη Σέλτικ. Ο αρχηγός της «Ενωσης» ακολούθησε χθες θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, και τα πάντα θα κριθούν σήμερα στην τελευταία προπόνηση.

Οσον αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Γιώργος Γιαννούτσος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα, ενώ η κατάσταση του τραυματία Λούκας Μπογέ θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Η προπόνηση της «Ενωσης» είναι προγραμματισμένη για τις 19.00 στα Σπάτα.

Ο Μάρκο Λιβάγια έστειλε από την πλευρά του μήνυμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. «Σε αυτά τα ματς δεν έχει καμία σημασία αν είμαστε έτοιμοι ή όχι. Σε αυτά τα ματς μετράει ένα πράγμα. Η νίκη και η πρόκριση. Και γι’ αυτό θα παλέψουμε, ανεξαρτήτως του ότι ακόμα δεν μπορούμε να είμαστε έτοιμοι στο 100%. Εχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ευκαιρία και δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη. Ζήσαμε πέρυσι μαζί με τον κόσμο πολύ ωραίες στιγμές και πιστεύω ότι έτσι θα είναι το ΟΑΚΑ και στο ματς με τη Σέλτικ. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας από το πρώτο λεπτό» ανέφερε ο Κροάτης φορ.

Χαρούμενος

Από κει και πέρα η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Πέδρο Βίτορ από τη Σπορτ Ρεσίφε, η οποία διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2023 και δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ σε μια πολύ γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα και να κάνω το πρώτο σημαντικό βήμα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Η ΑΕΚ αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για εμένα και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στην ευκαιρία που μου δόθηκε».

Τέλος, ύστερα από δύο χρόνια στην Ξάνθη ο κεντρικός αμυντικός Στράτος Σβάρνας επιστρέφει στην ΑΕΚ, με την «Ενωση» να ενεργοποιεί τη ρήτρα που είχε βάλει στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα