Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου, 2025

Το «μενού» των καναλιών για τις μέρες των Χριστουγέννων

Ξεχωριστά τηλεοπτικά προγράμματα μας φέρνουν κοντά στη μαγεία των...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στη Σύλβα Ακρίτα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτησε τη Σύλβα Ακρίτα με ένα μήνυμα στο facebook. Δημοσίευσε φωτογραφία της στο facebook και έγραψε δύο λόγια για να την αποχαιρετήσει.

Αυτό είναι το απόλυτο glow μακιγιάζ για τις γιορτές! Η Σουζάνα Κεγγίτση...

Η λάμψη είναι το απόλυτο στοιχείο των Χριστουγέννων και, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από το εορταστικό styling αυτών των ημερών.

Τα σιωπηλά Χριστούγεννα του Δημήτρη Κόκοτα – Τα νεότερα της υγείας του...

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Γενικού Νοσοκομείου Αθήνας «Γεώργιος Γεννηματάς» ο χρόνος κυλάει αργά για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Κορίτσι «λάστιχο» η Πηλιάκη

❱❱ Η Ολγα Πηλιάκη έχει βαλθεί να τρελάνει το Instagram με την ευλυγισία του κορμιού της.

Από τη μία τα βίντεο που ανεβάζει ο σύζυγός της Στέλιος Χανταμπάκης, στα οποία του χορεύει αισθησιακά, και από την άλλη οι φωτογραφίες που ανεβάζει η ίδια και δείχνουν το άψογα γυμνασμένο κορμί της, την κατατάσσουν στην κατηγορία με τα καλύτερα κορμιά της χώρας.

Η αθλήτρια της ρυθμικής, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο «Nomads» του ΑΝΤ1 και αργότερα πήρε μέρος και στο «Dancing with the stars», μπορεί να διπλωθεί στα δύο και απόδειξη είναι η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της που ξεσήκωσε σχόλια ενθουσιασμού από τους διαδικτυακούς φίλους της.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτρια μπουτίκ στο Κολωνάκι – Σύζυγοι βουλευτών ανάμεσα στις πελάτισσές της

Πού να ήξεραν κυρίες εφοπλιστών και βουλευτών αλλά και... fashion victims του Κολωνακίου ότι πολλά από τα συνολάκια και τα αξεσουάρ που ψώνιζαν από μπουτίκ επί της οδού Μαρασλή για να κάνουν πασαρέλα στην πλατεία ήταν... μαϊμού!

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...
spot_img





Μποζουκια Αθηνα