Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Δύο φονικά ανήμερα της Παναγίας!

❱❱ 72χρονος Ρομά πυροβόλησε  τον γιο του και νεαρός Αλβανός βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλιΜε δύο άγριες δολοφονίες ξημέρωσε η μεγάλη γιορτή της Παναγίας στην Αθήνα! Μάλιστα, η μία από αυτές -στην Αγία Βαρβάρα- κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία, καθώς ένας Ρομά σκότωσε τον ίδιο του τον γιο κατά τη διάρκεια έντονου καβγά.

Το φονικό έγινε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν ο 51χρονος γιος άρχισε να καβγαδίζει έντονα με τον 72χρονο πατέρα του, ο οποίος τον έπιασε επ’ αυτοφώρω να αρπάζει χρήματα από τον οικογενειακό προϋπολογισμό για να αγοράσει τη δόση του, καθώς ήταν χρόνιος τοξικομανής και συχνά προκαλούσε προβλήματα στο σπίτι.

Πατέρας και γιος άρχισαν να τσακώνονται άγρια, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια. Ξαφνικά, τη στιγμή που ο 51χρονος πήγε να φύγει από το σπίτι με τα χρήματα που είχε αρπάξει στην τσέπη, ο 72χρονος άρπαξε μια καραμπίνα και τον πυροβόλησε σωριάζοντάς τον νεκρό στο κατώφλι του σπιτιού! Αμέσως μετά, ο 72χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί και πλέον αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές.

Το δεύτερο έγκλημα, που έγινε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην Κυψέλη, αποκαλύφθηκε από περαστικούς, οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με το φρικτό θέαμα του αιμόφυρτου πτώματος ενός νεαρού άνδρα καταμεσής της οδού Μάκρης. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Αττικής, ενώ επί τόπου έσπευσε και ο ιατροδικαστής βάρδιας, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο αλβανικής καταγωγής νεαρός έφερε διαμπερές τραύμα από πυροβόλο όπλο στην κροταφική χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές, το θύμα δεν ήταν σεσημασμένο και δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές για κάποιο αδίκημα. Ωστόσο, οι ερευνητές της Ασφάλειας εκτιμούν ότι ίσως έπεσε θύμα ξεκαθαρίσματος προσωπικών διαφορών, πιθανώς από παράνομες δοσοληψίες.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...






Μποζουκια Αθηνα