Στη Βάρκιζα για μπανάκι η «θεά» Ματίνα Ζάρα

❱❱ Τη λένε Ματίνα Ζάρα και έκανε φέτος την εμφάνισή της στην ελληνική μουσική σκηνή μέσω της Panik Records, τραγουδώντας το κομμάτι «Kiss and Τell», σε μουσική και στίχους δικά της. Η Matina -όπως συστήνεται καλλιτεχνικά- μεγάλωσε στον Καναδά και μόλις στα 14 χρόνια της μπήκε στη δισκογραφία στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, κυκλοφορώντας ένα άλμπουμ που ακούστηκε αρκετά στη χώρα, ενώ έκανε και live με την μπάντα της σε σχολεία και φεστιβάλ.

Λίγα χρόνια αργότερα μετακόμισε οικογενειακώς στην Ελλάδα, όπου συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στην παραλία της Βάρκιζας, όπου βρέθηκε για να κάνει το μπάνιο της και μαγνήτισε τα βλέμματα των λουομένων με το καλλίγραμμο κορμί της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Αγνώριστη η Δήμητρα Στογιάννη – Άλλαξε το λουκ των μαλλιών της

Η Δήμητρα Στογιάννη άφησε πίσω της το μαύρο μαλλί και έγινε κοκκινομάλλα. Η καταξιωμένη ηθοποιός πόσταρε φωτογραφίες με το νέο της λουκ και έγραψε

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...