Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Σασμός»: Μαθιός και Καλλιόπη βλέπουν το τέλος να έρχεται!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η αποκάλυψη...

Ελένη Ράντου: Η συγκινητική φωτογραφία με την μητέρα της

Η Ελένη Ράντου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό...

Ντοκιμαντέρ ξεγυμνώνει τον Κέβιν Σπέισι

Νέος εφιάλτης για τον Κέβιν Σπέισι, καθώς, μετά την...

Η Κιμ Καρντάσιαν στον Λευκό Οίκο για να της κάνει τη… Χάρις

Με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις συναντήθηκε στον...

Στη… μάχη με δύο δυνατά «όπλα»!

❱❱ Το «My Style Rocks» με τη Σπυροπούλου και το «Power of Love» με την Μπακοδήμου θα ρίξει στο… ρινγκ της τηλεθέασης ο ΣκάιΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ο Σκάι ετοιμάζεται να ριχτεί στη μάχη της τηλεθέασης τη νέα τηλεοπτική σεζόν με πολύ δυνατά όπλα. Από τις αρχές Σεπτεμβρίου ο σταθμός του Φαλήρου πρόκειται να εντάξει στη μεσημεριανή ζώνη του τη νέα εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία θα μεταδίδεται από τις 12.00 έως τις 14.00, ενώ λίγο αργότερα θα αρχίσουν οι νέοι κύκλοι των δύο επιτυχημένων ριάλιτι παραγωγών «My Style Rocks», με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, και «Power of Love», με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Η διοίκηση του Σκάι και ο Τούρκος παραγωγός Aτζούν Ιλιτζαλί αποφάσισαν -σύμφωνα με πληροφορίες από βασικά στελέχη του καναλιού- να «ρίξουν» στο… ρινγκ ταυτόχρονα στη μεσημεριανή και την απογευματινή ζώνη τα προγράμματα που την περίοδο 2017-2018 έφεραν μεγάλη θεαματικότητα, διαφήμιση και δημιούργησαν μεγάλο ντόρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και με αρνητική χροιά κάποιες φορές.

Ετσι την ερχόμενη εβδομάδα και μέχρι το τέλος Αυγούστου οι υπεύθυνοι του ψυχαγωγικού προγράμματος θα έχουν καταλήξει στις ώρες που θα προβάλλονται καθημερινά το reality μόδας «My Style Rocks», με παρουσιάστρια την πρώην «Survivor» Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, και σε ρόλο-έκπληξη την περσινή νικήτρια Ραμόνα Βλαντή, αλλά και το reality σχέσεων «Power of Love», με τη Μαρία Μπακοδήμου και πάλι στο… τιμόνι να προσπαθεί να κρατά τις ισορροπίες ανάμεσα στους νέους παίκτες που θα αναζητήσουν τον έρωτα στη βίλα της Κωνσταντινούπολης.

Για όλα τα γούστα

Στη βραδινή ζώνη, τώρα, ο Σκάι αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα. Συγκεκριμένα, θα μας κρατά συντροφιά δύο φορές την εβδομάδα το σόου ταλέντων «Τhe Voice» με τον Γιώργο Καπουτζίδη και κριτές τους Σάκη Ρουβά, Ελενα Παπαρίζου, Κωστή Μαραβέγια και ίσως τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος ενδέχεται να μην μπορέσει τελικά να βρεθεί στο πόστο του λόγω υποχρεώσεων στις ΗΠΑ, όπου κυνηγάει το όνειρο της διεθνούς καριέρας.

Δύο φορές την εβδομάδα θα προβάλλεται και το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» με τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση, ενώ μία ακόμη φορά στο πάνελ της κριτικής επιτροπής θα κάθονται οι Σάκης Τανιμανίδης, Μαρία Μπακοδήμου και Γιώργος Καπουτζίδης.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι τις Παρασκευές η primetime ζώνη του Σκάι θα είναι αφιερωμένη στις special (ή αλλιώς «gala») εκδόσεις των απογευματινών realities. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Μαρία Μπακοδήμου θα φορούν τα γιορτινά τους και θα υποδέχονται τους τηλεθεατές στα «My Style Rocks Gala» και «Power of Love Gala», αντίστοιχα. Ποιο θα αρχίζει πρώτο και ποιο δεύτερο δεν έχει αποφασιστεί ακόμη.

Το πιθανότερο όμως είναι να μικρύνουν σε διάρκεια, ώστε να χωρέσουν και τα δύο στο βραδινό πρόγραμμα της Παρασκευής. Και για όσους αναρωτιούνται γιατί ακόμη ο σταθμός δεν έχει ανακοινώσει με επίσημο δελτίο Τύπου τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Μαρία Μπακοδήμου σ’ αυτά τα πρότζεκτ, αυτό θα γίνει οσονούπω με κοινή ανακοίνωση. Λίγη υπομονή, λοιπόν…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...