Στο φως το προσκλητήριο για τον θρησκευτικό γάμο Οικονομάκου – Μιχόπουλου

❱❱ Ιδού το προσκλητήριο του θρησκευτικού γάμου της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου! Το αποκάλυψε με Story της στο Instagram η Ελενα Γαλύφα, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα η καλή φίλη της ηθοποιού και γνωστή fashion blogger το «εξαφάνισε», συνειδητοποιώντας μάλλον ότι οι μελλόνυμφοι θα έκαναν οι ίδιοι ανακοινώσεις στα social media, εφόσον το επιθυμούσαν.

Πληροφορίες

Η Ελενα βέβαια αποκάλυψε μόνο το μπροστινό μέρος της ροζ πρόσκλησης, στην οποία απεικονίζονται οι μορφές του ζευγαριού και του Μάξιμου. Ετσι, οι πληροφορίες για το μυστήριο, ο τόπος και η ημερομηνία έμειναν προφυλαγμένες από τα φώτα της δημοσιότητας. Το γεγονός, πάντως, ότι τα προσκλητήρια έχουν σταλεί δείχνει αν μη τι άλλο πως κοντοζυγώνει η μεγάλη μέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το μυστήριο θα τελεστεί στα τέλη του επόμενου μήνα, πιθανότατα στη Μύκονο, το νησί όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο Φίλιππος Μιχόπουλος, παρουσία συγγενών και φίλων. Κουμπάρα θα είναι η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη, όπως και στον πολιτικό γάμο του ζευγαριού, που έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα τον περασμένο Νοέμβριο στο Δημαρχείο του Γυθείου, τόπο καταγωγής της πρωταγωνίστριας. 

Πληροφορίες που μας ήρθαν από άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού αναφέρουν επίσης πως δεν θα γίνουν γάμος και βάπτιση μαζί, παρά το γεγονός ότι το προσκλητήριο παραπέμπει σε κάτι τέτοιο! Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, οι μελλόνυμφοι να έκριναν πως ο πέντε μηνών Μάξιμος είναι ακόμη πολύ μικρός και να του οργανώσουν αργότερα μια ονειρεμένη βάφτιση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Πολεοδομική «βόμβα» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Αποκάλυψη της Espresso με ντοκουμέντα

Είναι το γνωστότερο ξενοδοχείο-φάντασμα της Ελλάδας. Από τη δεκαετία...

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Αδελφή Μπάμπη Λαζαρίδη: «Ο ανιψιός μου, μου έστειλε μήνυμα και μου ζήτησε να μην κάνω μήνυση και αγωγή»

Μετά το ξέσπασμα της αδελφής του Μπάμπη Λαζαρίδη, Λίτσας για τις αποκαλύψεις της Αγγελικής Ηλιάδη περί ξυλοδαρμού της από τον αείμνηστο επιχειρηματία επανήλθε με νέες δηλώσεις.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...