Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026

Έλλη Τρίγγου για την πίστη της: «Δεν έχει τίτλο, δεν έχει όνομα...

Η Έλλη Τρίγγου έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Secret των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Υπερπαραγωγή το πάρτι για τα 3α γενέθλια...

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία γιόρτασαν τα...

Τρύφωνας Σαμαράς για J2US: «Στα backstage με πασίγνωστη influencer, θα δείτε απίστευτα...

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»...

Φωτεινή Πετρογιάννη: Αγκαλιά με τον γιο της σε κυριακάτικη βόλτα δίπλα στη...

Η Φωτεινή Πετρογιάννη μοιράστηκε στο Instagram στιγμιότυπα από τη...

Βάζει τα θεμέλια στο Μέτσοβο ο Ολυμπιακός

Ανεβάζει ρυθμό ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται από χθες στο Μέτσοβο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, και ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι έτοιμος να… βγάλει το λάδι στους παίκτες του. Οπως είναι γνωστό, ο Δημήτρης Αγραβάνης (υπέστη ρήξη χιαστού τη σεζόν που μας πέρασε) θα δοκιμάσει να μπει σταδιακά στο πρόγραμμα της ομάδας, όμως θα χρειαστεί σίγουρα δύο μήνες ακόμα ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος.

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκουράστηκαν το Σαββατοκύριακο, καθώς είχαν ρεπό, και πλέον είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Εξάλλου, τους απομένουν ακόμα λίγες ημέρες στην Αθήνα, καθώς θα αναχωρήσουν για το Πήλιο, όπου θα κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Οσον αφορά τον ΠΑΟΚ, οι παίκτες του επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, καθώς χθες είχαν ρεπό. Οι Γκος, Μορέιρα και Χάτσερ θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα γυμναστούν κανονικά. Στον Αρη προέκυψε διπλό πρόβλημα, καθώς οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Βαλάντης Κουρτίδης αποχώρησαν τραυματίες από την προχθεσινή προπόνηση. Ο πρώτος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και ο δεύτερος χτύπησε στο αριστερό γόνατο.

Τέλος, η Εθνική Κορασίδων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας (ηττήθηκε στον τελικό 51-41 από τη Σουηδία) και από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της ζωής μου»

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Νονά Κίμπερλι!

Όταν στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν ο Κωνσταντίνος...

Ο ευγενής Αθηναίος που δάμασε τα κύματα αλλά όχι τον καρκίνο

Επιφανής Αθηναίος, γόνος old money οικογένειας, με εντιμότητα, ευγένεια...

Σπαρακτικό αντίο στον Γιώργο Μάρκου: Έφυγε στα 58 ο διευθυντής του MAD TV

Ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο...

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz: Είναι ηθοποιοί, κρύβουν τον έρωτά τους, αλλά συγκατοικούν

Ο Δημήτρης Καπετανάκος, παρότι έχει διαγράψει σταθερή πορεία στην...

Ναταλία Γερμανού: Παρενέβη στον αέρα του ΑΝΤ1 μετά τα σχόλια του Δημήτρη Πανόπουλου

Μετά την προβολή της συνέντευξης που παραχώρησε ο Δημήτρης...